Saygı çerçevesinde ayrıldık diyen Şeyma Subaşı ve milyarder sevgilisinin ayrılığında bambaşka neden olduğu ortaya çıktı!

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrılığının perde arkası aralanmaya başladı, birbirinden farklı iddialar ortaya atıldı. İşte habere ilişkin o detaylar...

12.03.2022-14:45 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-14:45)

Acun Ilıcalı'yla yaşadığı aşk sonrası tanınan isimler arasına giren ünlü fenomen Şeyma Subaşı, uzun zamandır birlikte olduğu Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. İlk önce İtalyan sevgilisiyle yaşadığı birlikteliğini sosyal medyadan duyuran Subaşı, daha sonrasında Mısırlı bir iş insanıyla aşk yaşamaya başladığını duyurmuştu. Uzun süren birlikteliğin ardından ilk önce hamile kaldığını sosyal medya hesabından paylaşan ve daha sonrasında milyarder sevgilisiyle ayrılık yaşayan Şeyma Subaşı, ikinci kez barışmalarının ardından bir ayrılık daha yaşadı. Önümüzdeki aylarda evlenecekleri konuşulan ikilinin bu ayrılığı gündeme bomba gibi düşerken Subaşı sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. 

Sevgilisinin dedikodusunu yaparken yakalandı

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaşadığı ayrılığın ardından takipçilerine bir açıklamada bulundu. Subaşı; ''Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum'' ifadelerini kullandı. Saygı çerçevesinde ayrılık yaşadıklarını belirten ünlü fenomenin aksine ayrılığın perde arkasında bambaşka bir olay çıktı. Ortaya atılan iddiaya göre Şeyma, yakın arkadaşlarıyla birlikte evlenmek üzere olduğu sevgilisinin dedikodusunu yaptı. Bunun üzerine sevgilisine rest çeken Meedo'dan sonra Subaşı da ''Ben Türkiye'ye dönüyorum'' diyerek ilişkilerine son noktayı koydu. 

Şeyma Subaşı ve sevgilisinin ayrılık nedeni ortaya çıktı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal