Bir kozmetik firmasının reklam yüzü olması istenen Hülya Avşar'a dudak uçuklatan teklif geldi!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar'a teklif üstüne teklif yağıyor. Avşar kızının bu kez de kozmetik firmasının yüzü olması istendi. İşte o detaylar...

12.03.2022-12:34 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-12:34)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra oyunculuğu ve sunduğu televizyon şovlarıyla da akıllara kazınan başarılı isim Hülya Avşar, ekranların en sevilen isimleri arasında yer alıyor. İzleyicinin hem eleştirdiği hem de görmekten mutluluk duyduğu Avşar kızına da bu nedenle teklif üstüne teklif yağıyor. Uzun bir aranın ardından yeniden sahnelere dönen güzel sanatçı Hülya Avşar, önceki gün Etiler'de basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Telaşlı haliyle dikkat çeken güzel sanatçı, acelesi olduğunu söyleyerek hemen uzaklaştı. Avşar kızının acelesinin sebebi ise ortaya çıktı. 

12 milyonluk teklifi kabul etmedi

Geçtiğimiz günlerde kameralara yansıyan 58 yaşındaki güzel sanatçı Hülya Avşar; ''Çok geç kaldım, sonra konuşalım'' diyerek hemen uzaklaştı. Ünlü sanatçının acelesinin nedeninin bir reklam filmi anlaşması olduğu ortaya çıktı. Avşar'ın kozmetik markasının yüzü olmasını isteyen bir firma, ünlü sanatçıya 12 milyon TL'lik bir teklif yaptı. Bunun üzerine Hülya Avşar'ın ise bu meblağı kabul etmediği ve düşünmek için zaman istediği iddia edildi. Oldukça yüksek meblağların dolaştığı sektörde Hülya Avşar'ın teklifi beğenmemesi ise dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına röportaj veren Avşar doğallığın ne kadar önemli olduğundan bahsetmiş ve; ''Şimdi çok demode, bana göre demode. Eskiden daha doğaldı, saklamak istediğin şeyleri ön plana çıkarmak bence çok kıymetli. Bana göre doğallık her geçen gün daha da kıymetli oluyor. Bulmak zor, kadınlarda bulmak zor. Kırışmış kadın, hafif, hafif kırışmış kadın çok cazibeli, çok seksi geliyor bana mesela. Öyle bir kadın gördüğümde kadına hayranlıkla bakıyorum, saygım artıyor. Vay be diyorum kadına bak ne kadar öz güvenli. Ben estetiğe karşı değilim. Estetik yapmamak zor, o zorluğa katlanmak ve sabretmek zaten çok önemli bir kalenderlik. Yaşını alan kıymetlendi, kimin kaç yaşında olduğunu anlamıyorsunuz'' şeklinde konuşmuştu. 

Hülya Avşar'a dudak uçuklatan reklam teklifi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal