Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy küçük bir çocuğa cinsel istismarda bulunması nedeniyle hapse giriyor!

Bir döneme damgasını vuran Esra ve Ceyda kardeşler'den Esra Ersoy'un 13 yaşındaki bir çocuğa istismarda bulunması gündeme bomba gibi düştü. İşte o detaylar...

12.03.2022-11:59 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-11:59) Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy küçük bir çocuğa cinsel istismarda bulunması nedeniyle hapse giriyor!

Geçmiş yılların en fenomen isimleri arasında yer alan Esra ve Ceyda kardeşler, bir döneme yaptıklarıyla damgasını vurmuştu. Ciciş kardeşler ya da cicişler olarak bilinen ikiliden Esra Ersoy'un, geçtiğimiz yaz ayında küçük bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiası gündeme ve sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Büyük yankı uyandıran bu olayın detayları ortaya çıktı. Geçen yıl Bodrum'da 13 yaşındaki S.B'nin evine giren  Esra Ersoy, küçük çocukla birliktelik yaşamak istediğini söylediği ortaya çıktı. Uyuşturucu hap aldığı iddia edilen Ersoy'un; "Kaç kişi benimle birlikte olmak için para teklif ediyor, senden para istemiyorum^^ dediği ve çocuğun da istemeyerek Ersoy'u ittiği anlatıldı. Eve geldiğinde çocuğunu ve Ersoy'u gören anne ise, evin içinde neler döndüğünü öğrendikten sonra şikayetçi olmak üzere soluğu mahkemede aldı. 

Mahkeme 10 yıl olarak cezasını verdi

Cinsel istismar suçundan yargılanan Esra Ersoy ise hakkında çıkan istismar iddialarını reddederken, çocuğun bulunduğu eve girdiğini kabul etti. Önceki gün Bodrum Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava sonucunda ciciş kardeşlerden Esra Ersoy'a; ''çocuğun cinsel istismarı'' gerekçesiyle sekiz yıl hapse mahkum edilirken, ''tehdit kullanmak suretiyle konut dokunulmazlığını ihlali'' suçundan da 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi. Ersoy'un hükmen tutuklanmasına karar veren mahkeme, takdir indirimi de uygulamadı. 

Esra Ersoy hapse giriyor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal