Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan ücret talebi! Şarkı söylemek için istediği ücret gitmek mi istemedi dedirtti!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın bir güzellik merkezinin açılışı için belirlediği ücreti duyanlar kulaklarına inanamadı. İşte habere ilişkin o detaylar...

26.02.2022-11:43 - (Son Güncelleme: 26.02.2022-13:12) Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan ücret talebi! Şarkı söylemek için istediği ücret gitmek mi istemedi dedirtti!

Son zamanlarda yeniden sahnelere çıkarak sevilen şarkıları hayranları için seslendiren güzel sanatçı Hülya Avşar, yıllardır en beğenilen ünlü isimler arasında yer alıyor. İlk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen ünlü sanatçı, güzelliğinin yanı sıra oyunculuğu, şarkıcılığı ve sunuculuğu ile her kategorideki başarısını gösterdi. Ekranların ve sahnelerin en sevilen ve en beğenilen isimler arasında yer alan güzel sanatçı Hülya Avşar'a, sahnelere dönmesinin ardından teklif üzerine teklif yağıyor. Konserden konsere koşan ve gelen birçok projeyi de değerlendiren Avşar kızı, bu kez bir güzellik merkezinin açılışına davet edildi. Ünlü sanatçının yapılan teklife verdiği yanıt ise herkesin ağzını açık bıraktı. 

Avşar kızı 800 bin TL istedi

Yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu başarılarla isminden hep olumlu bir şekilde bahsettiren ünlü sanatçı Hülya Avşar'a bir güzellik merkezinin açılış töreninde birkaç playback şarkı söylemesi ve açılışa katılması için teklif gitti. Posta gazetesinde yer alan habere göre birçok ünlünün gelir elde ettiği bu açılış törenlerine birçok sanatçı katılıyor. Bu tarz açılışlara katılarak gelir elde eden isimler arasında yer alan İrem Derici 150 bin, Ebru Yaşar 120 bin, Seda Sayan ve Gülben Ergen 100 bin TL gibi rakamları istedikleri ortaya çıktı. Açılışlara katıldıktan sonra uçak bileti, konaklama, saç ve makyaj gibi unsurlara da ayrı bütçe ayrılan törenlere Hülya Avşar'ın belirttiği ücret ise dudak uçuklattı. Ortaya atılan iddialara göre Avşar kızı gelen davete 800 bin TL fiyat belirterek kendisine yöneltilen kapıları da kapatmış oldu. 

hülya avşar

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal