Şeyma Subaşı sosyal medyadan çıplak pozlarını paylaştı, ayrıldığı Mısırlı milyarder sevgilisine nispet yaptı

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı'nın paylaşımlarına kimse yetişemiyor! Ünlü fenomen önce çıplak pozunu paylaştı, sonra da sevgilisiyle ayrıldığını duyurdu. İşte habere ilişkin o detaylar...

11.03.2022-14:20 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-14:28)

Yıllar önce katıldığı televizyon programından sonra Acun Ilıcalı'yla aşk yaşamaya başlayan ve daha sonrasında da Melis ismini verdiği kızını dünyaya getiren Şeyma Subaşı, Ilıcalı'yla ayrıldıktan sonra hayatına başka isimlerle devam etmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ve katıldığı partiler, yurt dışı tatilleri ve lüks markalara düşkünlüğü nedeniyle bilinen Subaşı, uzun bir süredir Mısırlı milyarder sevgilisi Meedo ile birlikteydi. Ünlü fenomen yaşadığı aşkı sosyal medya hesabından sık sık paylaşarak, evlenecekleri gün için geri sayıma başlamıştı. Dolu dizgin paylaşımlarına devam eden ünlü fenomen sosyal medya hesabından bu kez de çıplak fotoğrafını paylaştı. Subaşı'nın bu pozu karşısında herkes büyük şaşkınlık yaşarken, daha sonra bir açıklama daha geldi. Ünlü fenomen uzun bir süredir aşk yaşadığı ve evlenmek üzere olduğu sevgilisiyle ayrıldığını duyurdu.

Subaşı: Saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık

Sosyal medya paylaşımları ve yaptığı açıklamalarıyla adından sıkça bahsettiren ünlü fenomen Şeyma Subaşı, milyarder sevgilisiyle ayrıldığını söyledi. Subaşı yaptığı paylaşımda; ''Sizlerinde bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1,5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip, saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığım hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarından saygı ve anlayış rica ediyorum'' ifadelerini kullandı. Subaşı ile Meedo'nun neden ayrıldığı ise şimdiden merak konusu oldu. 

Şeyma Subaşı çıplak pozunu paylaştı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal