Ünlü Sunucu Acun Ilıcalı'nın Dijital Platformunda Yayınlanan Maça Şeyma Subaşı Damgasını Vurdu!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'de yayınlanan maç sırasında akılalmaz bir olay gerçekleşti. İşte o detaylar...

18.02.2022-16:36 - (Son Güncelleme: 18.02.2022-16:36) Ünlü Sunucu Acun Ilıcalı'nın Dijital Platformunda Yayınlanan Maça Şeyma Subaşı Damgasını Vurdu!

Ekranların sevilen ismi Acun Ilıcalı, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana çeşitli başarılara imza atmaya devam ediyor. Birçok farklı sektörde girişim deneyimleri olan ve bu deneyimlerini de başarıyla sürdüren ünlü televizyoncu, yakın zaman önce Exxen isimli dijital medya platformunu meraklılarına sunmuştu. Ünlü sunucunun bu dijital platformunda yayınlanan çeşitli içeriklerden biri de dün yayınlanan maç olmuştu. Exxen'de ekranlara gelen maç esnasında, maçı kaçak yayınlayanlar sağ köşedeki yazıyı ''Şeyma'' olarak değiştirdi. Sosyal medyaya ve magazin gündemine bomba gibi düşen bu olay, Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında da sunucular tarafından ele alındı.

BALİ: KÖTÜ NİYETLİLERİN SİBER SALDIRISI

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen programındaki maça damgasını vuran Şeyma yazısı ele alındı. Görüntüleri izleyen yorumculardan Arto konuya ilişkin; ''Şeyma'nın sevgilisi Meedo'ya bak sen'' diyerek bu konuyu Şeyma'nın milyarder sevgilisi Meedo'nun yaptığını iddia etti. Arto'nun yaptığı açıklamalardan sonra ise Bircan Bali de; ''Onu sevmeyen birileri yapıyor. Kötü niyetli insanların siber saldırısı'' yorumunda bulundu. Bu yorumlar üzerine de Seren Serengil; ''Bunu ya Şeyma yaptırır ya da Acun'u sevmeyen biri'' diyerek Ilıcalı'yla birilerinin derdi olduğunu ima etti. Maç yayınında Şeyma yazmasının ardından ünlü televizyoncunun konuya ilişkin bir açıklama yapıp yapmayacağı da merak konusu olurken, sosyal medya hala bu olayla yankılanıyor. 

acun ılıcalı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal