Survivor All Star'ın İddialı Yarışmacılarından Atakan'la Yunus Emre Ettikleri Hakaretler Acun Ilıcalı'yı Çıldırttı!

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma formatlarından biri olan Survivor'da tansiyon yine yükselince bu kez sunucu Acun Ilıcalı da sinirlerine hakim olamadı. İşte habere ilişkin o detaylar....

14.02.2022-11:24 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-11:29) Survivor All Star'ın İddialı Yarışmacılarından Atakan'la Yunus Emre Ettikleri Hakaretler Acun Ilıcalı'yı Çıldırttı!

Yayınlandığı her yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Survivor yarışması, bu kez All Star kadrosuyla nefes kesen mücadeleleri ekrana taşıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı yarışmada son günlerde Yunus Emre ile Atakan'ın diğer yarışmacılara kullandığı ifadeler birçok kişiyi rahatsız etmeye başladı. Survivor'ın iddialı yarışmacılarından olan ikilinin sarf ettiği hakaret içerikli sözleri, hem yayına hem de sosyal medyaya damgasını vurdu. Bunun üzerine yarışmacıları uyarmak durumunda kalan Acun Ilıcalı, karşılaştığı pişkin yanıtlarla adeta çılgına döndü. 

ILICALI: MEDENİ BİR ŞEKİLDE KONUŞ

Önceki gün ada konseyinde yine ortalık karıştı. Yarışmacılardan Atakan'ın Hikmet'e; ''Karaktersiz bir adamsın. Adam ol lafının eri ol'' şeklindeki çıkışı Acun Ilıcalı'yı kızdırdı. Yalnızca Atakan'ın değil Yunus Emre'nin de sarf ettiği sözlerden rahatsız olan Ilıcalı bu durumu konseyde dile getirince kaos yeniden büyüdü. Atakan'ın hakarete varan sözlerine sinirlenen Ilıcalı yarışmacıyı uyararak; ''Atakan sana net bir şekilde söylüyorum. Bir kez daha konseyde bu tarz bir konuşma yaparsan yüzde yüz yaptırım yapacağız. Konsey sırasında 'Sen şöylesin böylesin' kimse diyemez burada. Ne alaka sen bir anda karakter olayına döndün'' diyerek çıkıştı. Yunus Emre'nin de sözlerine kızan Ilıcalı; ''Hikmet'te hiç birinize karşı hakaret görmedim. Ama siz medeni bir şekilde kendinizi ifade edemiyorsanız o başka. Bu cümlelerin yeri burası değil. Yunus Emre sen de oy kullanırken de medeni bir şekilde konuş. O görüntüleri dijital platformda yayınlamak zorunda kalmayalım'' diyerek tepkisini gösterdi.

acun ılıcalı survivor

PİŞKİNLİKLERİ KARŞISINDA SAKİN KALAMADI

Acun Ilıcalı'nın Yunus Emre'ye çıkışından sonra yarışmacıdan beklenmedik bir cevap gelince herkes şaşkınlığa uğradı. Ilıcalı'nın Yunus Emre'ye; ''Sen de oy kullanırken de medeni bir şekilde konuş. O görüntüleri dijital platformda yayınlamak zorunda kalmayalım'' sözlerinden sonra Emre büyük bir pişkinlikle; ''İsterseniz yayınlayın. Pişman değilim söylediklerimden sonuçta ayı da bir hayvan kaplan da bir hayvan'' dedi. Bu sözler üzerine Ilıcalı; ''Sen ne diyorsun ya? O hayvan bu hayvan falan. Bize muhakeme yapma. Sen kelimelerde cümlelerde kendini tutabileceksin gibi gelmedi bana. Burası oy kullanma yeri hakaret yeri değil. Ama bu takımda hakarete karşı meyil var'' açıklamasında  bulundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal