Oyuncu Buse Varol'dan Boşanacağı Konuşulan Eşi Alişan'a Göndermeli Paylaşım: Kimseye İhtiyacım Yok

Ünlü oyuncu Buse Varol'la eşi Alişan arasınki boşanma iddialarında sular bir türlü durulmuyor. İşte habere ilişkin o detaylar...

14.02.2022-10:21 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-10:27) Oyuncu Buse Varol'dan Boşanacağı Konuşulan Eşi Alişan'a Göndermeli Paylaşım: Kimseye İhtiyacım Yok

Güzel oyuncu Buse Varol ile eşi Alişan, 2018 yılında büyük bir aşkla dünya evine girmeye karar vermişti. Verdikleri bu kararın ardından görkemli bir düğünle evlenen ünlü çift, mutlu süren beraberliklerine iki çocuklarını da ekleyerek devam ederek, son zamanlarda bazı sorunlar yaşamaya başladı. Evliliklerindeki bu sorunu sosyal medyaya da yansıtan ünlü çift, binlerce kullanıcının önünde yaptıkları paylaşımlarla yine binlerce yoruma maruz kalmaya başladılar. Varol ve Alişan çiftinin son haftalarda yaptığı imalı yorumlar ve paylaşımlar sebebiyle de herkes ünlü çiftin boşanacağını düşünmeye başladı. Kızı Eliz'in doğum gününü yakın dostlarıyla ayrı kutlayan Buse Varol ile, kızının yeni yaşını yalnızca annesi ve vefat eden kardeşinin eşi ve çocuklarıyla kutlayan ünlü şarkıcı tepki çekti. Bunun üzerine Varol'un da ''Partiye çağrılmadım'' açıklaması, ünlü çiftin boşanma haberlerinin tuzu biberi oldu. Günler sonra oğulları Burak'ın doğum günü partisi için beraber ilk pozunu paylaşan ünlü çift haklarında yapılan boşanma iddialarını da bir kez daha yalanladı. 

ALİŞAN YENİDEN AÇIKLAMA YAPTI

Ünlü şarkıcı Alişan oğlu Burak'ın yeni yaş kutlamasına katıldıktan sonra, kendilerini bekleyen basın mensuplarına bir açıklamada bulundu. Alişan; ''Sadece hanımların ve çocukların katıldığı bir parti. Ben de geldim, fotoğraf çektirip çıktım. Evladının olması, onu kucağına alman falan güzel şeyler. Allah herkesin evladını bağışlasın. İki çocuğun değeri de aynı. Bütün çocuklar benim için kutsal ama kendi canından olduğu zaman daha bir başka oluyor. Burak bu sene Harry Potter olmak istedi. Boşanma konusunda yorum yapılmazsa sevinirim. Ağzı olan konuşuyor yapacak bir şey yok. Her ailede olabilecek şeyler. Bundan sonrası için bir şey olursa biz söyleriz zaten. Ortada bir kayıp, bir acı ve acılı aile var herkes yorum yaparken dikkatli olsun'' dedi. 

alişan

PAYLAŞTIKTAN HEMEN SONRA SİLDİ

Alişan'ın açıklamalarından sonra partiye ara veren ünlü oyuncu Buse Varol da, muhabirlerin sorularını yanıtlamak için mekanın dışına çıkınca; ''Alişan'ın evi ayırması söz konusu bile değil. Hiç öyle bir şey olmadı. İnsanların anlattığı gibi şeyler yok. Sürekli alyans takan biri değilim. Başka bir yüzük takmak istediğim zaman alyansı çıkartıyorum hepsi bu kadar'' açıklamasında bulundu. Ünlü çiftin bu açıklamalarından sonra ayrılığa dair şüpheler tam kalkarken, Varol yeni bir paylaşım yaparak; ''Benim canımın içi, güzel kalpli oğlum... Ben seninle anne oldum, seninle büyüdüm ve büyümeye de devam ediyorum. Kardeşin ve sen oldukça hayatta başka hiçbir şeye ihtiyacım yok. Yeni yaşın sağlıkla gelsin bir tanem. İyi ki senin annenim, seni çok seviyorum'' diyerek imalı paylaşımı tekrar sosyal medyaya damgasını vurdu. Oyuncu daha sonrasında ise bu paylaşımını sildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal