Seda Sayan'a evlilik teklifi yapan Çağlar Ökten kimdir, kaç yaşında? Seda Sayan 7. kez evleniyor

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın yedinci kez nikah masasına oturtmaya ikna eden Çağlar Ökten magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında girdi. En çok sorulan yanıt aranılan soru ise Çağlar Ökten nereli ve kaç yaşında? oldu.

11.03.2022-11:29 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-13:57)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra yaşadığı aşklarla da gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz ay bomba bir evlenme teklifi alarak herkesi büyük bir şaşkınlığa uğratmıştı. Sayan'ın birlikte programda çalıştığı ve solistlik yapan müzisyen Çağlar Ötken, 14 Şubat Sevgililer günü Beyoğlu'nda bir mekanda sahne aldı. Sahnesini tamamladıktan sonra bir anda cebinde taşıdığı tektaşı çıkardı ve ünlü sanatçı Seda Sayan'a evlilik teklifi yaptı. Aldığı teklif karşısında neye uğradığını şaşıran Seda Sayan ise Çağlar Ökten' 'Evet' yanıtını verdi. Daha önce altı kez evlenen ve yedinci kez Çağlar Ökten tarafından nikah masasına oturmaya ikna olan Seda Sayan, mutluluktan uçarken sevgilisi Çağlar Ökten ise magazin gündeminin en çok konuşulan kişileri arasında girmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta evlilik konusundaki düşüncelerini dile getiren ünlü şarkıcı; ''Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim'' yanıtını verdi. 

Seda Sayan'a evlilik teklifi yapan Çağlar Ökten kimdir, kaç yaşında? 

21 Haziran 1987 yılında dünyaya gelen Seda Sayan'ın sevgilisi Çağlar Ökten aslen Mersin Tarsus'lu dur. Annesi ev hanımı olan ve babası da elektrik teknisyeni olarak çalışan Çağlar Ökten çok küçük yaştan itibaren müzik ile iç içe olmuştur. İstanbul Teknik Üniversitesi'nin devlet konservatuvarı bölümünden mezun olduktan sonra profesyonel olarak müzik kariyerine başlayan Çağlar Ökten, aynı zamanda 'Klasik Türk Müziği' eğitimini de tamamlamıştır. 34 yaşındaki Çağlar Ökten ayrıca 59 yaşındaki Seda Sayan'ın sunduğu programda da solistlik yapıyor.

Seda Sayan evleniyor mu?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal