Bir daha evlenmem diyen Seda Sayan’dan bomba aşk itirafı! Ünlü şarkıcı 2022’deki adaylarına göz kırptı

Yıllardır kalbi boş olan güzel şarkıcı Seda Sayan'dan aşk hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

03.03.2022-16:23 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-17:08)

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla müzik piyasasına damgasını vuran ünlü şarkıcı Seda Sayan, yalnızca şarkılarıyla değil dobralığıyla da bir döneme damgasını vurmuş isimler arasında yer alıyor. Kadırgalı Seda olarak anılan ünlü şarkıcı, şu sıralar televizyonda sunduğu programla ekran başındaki izleyicisiyle buluşuyor. Hem iyi bir şarkıcı hem de iyi bir sunucu olan Sayan, tüm bunların yanı sıra yaptığı dobra açıklamalarla da adından söz ettiriyor. Başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündemine damgasını vuran ünlü şarkıcı, bugüne dek yaptığı yedi evlilikten sonra aşka kapılarını kapattığı söylendi. Hakkında çıkan söylentilere son noktayı ise, Kadırgalı Seda koydu.

Sayan: 2022’den beklentim büyük 

Önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıyan güzel şarkıcı Seda Sayan'a, geçtiğimiz aylarda bir daha evlenmeyi düşünmek istemediğine yönelik düşünceleri hatırlatıldı. Bunun üzerine bir muhabir Sayan'ın aşka kapılarını kapatıp kapatmadığı sorulmasının üzerine güzel şarkıcı; ''Kim diyor, yok öyle bir şey. Aşka kalbimi kapatır mıyım? 2022'den beklentim büyük bu konuda'' dedi. Özel hayatıyla geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Sayan; ''Ata Çağlayan ile aşk yok, iş var, çok iş var. Bundan sonra birçok projede yer alacağız inşallah'' ifadelerini kullanmıştı. Etiler'de arkadaşıyla kameralara yakalanan ünlü şarkıcı, Sezen Aksu'nun şarkılarını sanatçı dostlarının seslendireceğini söyleyerek; ''Sanatçılarım var, biliyorsunuz. Safiye Soyman, Esra Özmen ve Çağlar Ökten. Üç single çıkarıyorum, üçü de Sezen Aksu şarkısı seslendirecek. Hepsi sözümü dinliyor, ben de onların üzerlerine titriyorum'' şeklinde konuştu. 

Seda Sayan'dan bomba aşk itirafı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal