Gamze Orman kimdir? Gamze Orman Fikret Orman'ın neyi oluyor? Jose Sosa ile gece eğlencesinde beraber görüntülendi

Fenerbahçe futbolcuları arasında olan Jose Sosa geçtiğimiz gece otel çıkışında bazı isimlerle görüntülendi. Bu isimler arasında Gamze Orman'da vardı. Dikkatleri çeken görüntülemeden sonra ise Fikret Orman ve Gamze Orman'ın yakınlığı merak edildi.

03.03.2022-15:49 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-15:50) Gamze Orman kimdir? Gamze Orman Fikret Orman'ın neyi oluyor? Jose Sosa ile gece eğlencesinde beraber görüntülendi

Bir mekanda Jose Sosa'nın Gamze Orman ve Özlem Yıldız ile dans ettiği görüntülenmişti. Diğer ünlü isimler mekanı ayrı ayrı terk ederken üç isim mekandan birlikte çıktı. 

jose ve gamze orman

Gamze Orman kim?

Ünlü futbolcu ile eğlenen Gamze Orman hakkında merak edilen şey Fikret Orman'ın neyi olduğuydu. Gamze Orman, Fikret Orman'ın yeğenidir. Mekan çıkışında görüntülenen arkadaşlar gazetecileri fark ettikten sonra Jose hızla arabasına bindi. 

Gamze Orman ve Fikret Orman arasındaki bağlantı ne?

Fikret Orman Beşiktaş pazarlama alanında bir süre çalışmıştı. Fikret Orman'ın yeğeni olan Gamze Orman ise mekanda Jose ile dans ettikleri görüntüleri sosyal medyasından paylaştı. 

Jose doğum günü kutlamasının çıkışından kameraları görünce arabasına apar topar bindi ve Jose'nin bir arkadaşının Gamze Orman'a  “Sosa’nın yanına gitmeyin, siz taksiyle gidin” dediğinin duyulması ise kafaları karıştırdı. Ünlü sunucu olan Özlem Yıldız ise kendi durumuna açıklık getirmek istedi ve onları görüntüleyen gazetecilere “Benim kesinlikle Sosa ile bir alakam yok, bilginiz olsun!" diyerek alakası olmadığını belirtti ancak Gamze Orman hakkında bir şey söylemedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal