Survivor Ekstra Semih Öztürk neden yok? Semih Öztürk Survivor Ekstra programından ayrıldı mı, kovuldu mu?

TV8 ekranlaru-ınuın sevilen programlarından Survivor Ekstra yorumcusu Semih Öztürk'ün son iki programda olmayışı akıllara Semih Öztürk Survivor Ekstra'dan ayrıldı mı, kovuldu mu? sorusunu getirdi. Program izleyicileri ise Survivor Ekstra Semih Öztürk neden yok? sorusuna yanıt aramaya başladı.

11.03.2022-11:00 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-13:58)

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor All Star yarışmasının hemen ardından ekranlara gelen ve yarışma ile yarışmacılar hakkında yorumlar yapılan Survivor Ekstra programının son iki bölümünde Semih Öztürk'ün yer almadığı görüldü. Programın takipçileri ise 'Survivor Ekstra Semih neden programda yok?' sorusuna yanıt aramaya başladı.

Semih Öztürk Survivor Ekstra programından ayrıldı mı, kovuldu mu?

Semih Öztürk Survivor Ekstra programından ayrıldı mı, kovuldu mu?

Yaptığı yorumlar ve çıkışlarıyla programa damga vuran isimlerden biri olan Semih Öztürk, 8 ve 9 Mart tarihinde yayınlanan bölümlerde yer almadı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Semih Öztürk'ün kanaldan kovulduğunu öne sürse de konuya ilişkin net bir açıklama ne kendisinden ne de TV8 kanalından yapılmadı. Ünlü ismin hayranları Öztürk'ten veya Ilıcalı'dan gelecek bir açıklamayı merakla bekliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal