Niyazi Koyuncu kimdir, Kazım Koyuncu'nun kardeşi mi? Kazım Koyuncu'nun kardeşi Niyazi Koyuncu hakkında bilgiler

Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konuklarından biri Niyazi Koyuncu oldu. Seyircilerin dikkatini Kazım Koyuncu ile aynı soy adını taşımaları oldu. Bunun üzerine izleyiciler Niyazi Koyuncunun kim olduğu hakkında merak etmekte ve araştırma yapmaktadırlar. Niyazi Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ile Niyazi Koyuncu kardeşler mi? İşte ayrıntılar.

12.03.2022-14:40 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-14:41) Niyazi Koyuncu kimdir, Kazım Koyuncu'nun kardeşi mi? Kazım Koyuncu'nun kardeşi Niyazi Koyuncu hakkında bilgiler

Kanal D ekranlarının sevilen programı 'Şarkılar Bizi Söyler' de bu hafta Niyazi Koyuncu konuk oldu. Niyazi Koyuncunun soyadının Kazım Koyuncu ile aynı olduğu için izleyiciler Kazım Koyuncu ile bağlantısının ne olduğu hakkında merak ettiler.

Niyazi Koyuncu kimdir

Niyazi Koyuncu, Kazım Koyuncu ile kardeş mi?

Kazım Koyuncu ve Niyazi Koyuncu kardeşlerdir. Kazım Koyuncu, 5 kardeştir. Dördü erkek bir kız kardeşe sahiptir. 

Niyazi Koyuncu kim?

20 Nisan 1984 tarihinde Artvin'de dünyaya gelmiştir. İlk öğrenimini Sugören köy okulunda okumuştur. Lise öğrenimini Hopa lisesinde tamamlamıştır. Daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesini kazanmış fakat eğitimini tamamlayamamıştır. Üniversite okumak için Eskişehir'e gitmiştir. İlk kez Eskişehir'de insanların önünde şarkı söyleyerek keşfedilmiş daha sonra 'Seritana'isimli müzik grubunu kurmuştur. Grubu ile beraber İstanbul'a gelmişlerdir. Kısa bir süre grubu dağılmıştır. Müzik hayatına tek başına devam eden Niyazi Koyuncu, ilk albümü 'Muço Pa' 7 Ağustos 2012 tarihinde çıkarmıştır.

 Niyazi Koyuncu, Türk Rock müzisyenidir. Ünlü şarkıcı Kazım Koyuncunun kardeşidir.

Kazım Koyuncu kimdir?

7 Kasım 1971 tarihinde Artvin'de dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda müzikle tanışan Kazım Koyuncu, 1980'li yıllarda İstanbul'a taşınmıştır. Amatör olarak Rock müzikle ilgilenmiştir. 1990'lı yıllarda ise arkadaşları ile birlikte küçük konserler vermeye başlamıştır. 1994 yılında ise Laz müziği ile Rock müziğini birleştirerek kendi tarzını oluşturmuştur. Yine aynı yıl arkadaşlarıyla Zuğaşi Berepe adlı müzik grubunu kurmuştur. 1995 yılında ilk albümü 'Va Mişkunan' çıkarmıştır. Farklı bir tarzda olan albüm herkesin dikkatini çekmeyi başarmış ve olumlu dönüşler almışlardır. 1998 yılında ikinci albümü 'İgzas' çıkarmıştır. Bu albüm ilk albüme daha oranla çok ses getirmeyi başarmıştır. Bu albümden sonra kurdukları grup dağılmıştır. 2000'li yıllarda sanatçı askere gitmiştir. Askerden geldikten sonra ilk solo albümü üzerine çalışmıştır.

Gökhan Birben ile beraber 2002 yılında Gülbeyaz dizisinin müziklerini yapmaya başlamışlardır. Yine aynı dizide bazı sahnelerinde rol almıştır. Gülbeyaz dizisinin müzikleri izleyiciler tarafından çok beğenildi. Böylelikle Kazım Koyuncu adından söz ettirdi. Konserleri büyük kitleye sahip oldu. 2003 yılında ikinci solo müzikleri çalışmalarına başladı. 2004 yılında 'Hayde' adlı albümünü piyasaya sundu. Albümü büyük bir başarıya ulaştı. 2004 yılında Kazım Koyuncu kanser hastalığına yakalandı. Kanser haberi sevenlerini derinden üzdü. Doktorlar dinlenmesini söylese de Kazım Koyuncu dinlemedi ve konserlerine devam etti. Son konserini Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde 2005 yılında verdi. 25 Haziran 2005 tarihinde hastalığının ilerlemesi sonucu 33 yaşında dünyaya gözlerini kapattı.   

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal