Esra Ersoy tutuklandı mı, neden ceza aldı? Ciciş Esra Ersoy kimdir, nereli kaç yaşında?

Ciciş kardeşler olarak kamuoyunda kendilerini tanıtan Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy hakkında tutuklama kararı haberi gündeme bomba gibi düştü. 10 1 ay hapis cezasına mahkum edilen Esra Ersoy'un neden ceza aldığı ise büyük merak konusu oldu. Esra Ersoy kimdir? Neden ceza aldı? İşte merak edilen tüm bu soruların yanıtı haberimizin detayında.

12.03.2022-13:23 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-13:24) Esra Ersoy tutuklandı mı, neden ceza aldı? Ciciş Esra Ersoy kimdir, nereli kaç yaşında?

Kamu oyunda Ciciş Esra olarak bilinen Esra Ersoy hakkında çıkarılan yakalama kararının ardından tutuklanma kararının çıktığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Bodrum’da yaşayan ve orada 13 yaşında olan bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçe gösterilen Esra Ersoy'un 10 yıl 1 ay hapis cezasına mahkum edildiği öğrenildi.

Esra Ersoy tutuklandı mı

Ne olmuştu?

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz yıl ailesinin Bodrum’da kiraladığı evde tatil yapan 13 yaşındaki bir çocuğun evde yalnız olduğu sırada çocuğun evine giden Esra Ersoy'un adının S.B. olduğu öğrenilen çocuğa erkek arkadaşından kaçtığını ve eve girmezse erkek arkadaşının ikisini de döveceğini söylediği öğrenildi. 

Esra Ersoy’un kendisine söylediklerinden korkan 13 yaşındaki S.B. isimli çocuk şoka girerken eve giren Ersoy'un bir süre sonra uyuşturucu hap aldığı ve uyuşturucunun etkisiyle de çocuğun şortunu indirerek tacizde bulunduğu anlaşıldı. S.B.'nin Ersoy'u istemediği ve Esra Ersoy'u iteklediği öğrenilen olay sonrası şikayet edilen Ersoy'un mahkemede 'çocuğa cinsel istismar' suçu işlediği sabit görüldü ve 8 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Ciciş Esra Ersoy kimdir

Esra Ersoy tutuklandı mı?

Esra Ersoy, cinsel istismar suçlamasının yanı sıra tehdit ve tehdit kullanarak konut ihlali suçlarında da 2 yıl 1 ay hapis cezası alırken takdir indirimi alamayan Ersoy’un hükmü olarak tutuklanmasına karar verildi. Polis tarafından belirlenen adresinde tutuklanan Esra Ersoy, cezaevine gönderilirken konuya ilişkin açıklama yapan kardeşi Ceyda Ersoy, ablasının cezaevine olmasına ilişkin çok üzgün olduğunu söyledi.

Ciciş Esra Ersoy kimdir, nereli kaç yaşında?

Ciciş Esra Ersoy kimdir

21 Haziran 1985 yılında doğan Esra Ersoy, aslen Mersinlidir. Kendisinden 4 yaş küçük Ceyda Ersoy isimli kardeşiyle yaşayan Ersoy, Ankara Bilkent Üniversitesi mezunudur. Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü bitirdikten sonra bir süre Ankara Laila’da çalışan Esra Ersoy, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne kaydını yaptırarak bir süre tiyatro eğitimi almıştı.

2007 yılında Behzat Uygur ve Melike Güner‘in sunduğu "Güzel ve Dahi" yarışmasına katılan ve burada yaptığı çılgınca hareketlerle dikkat çeken Esra Ersoy, daha sonra dizi, TV program sunuculuğu ve reklam anlaşmalarıyla adını daha çok duyurmaya başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal