Survivor All Star kim elendi? Survivor'ın en iddialı yarışmacısı adaya veda edince ortalık karıştı

Survivor All Star'da dün gece eleme heyecanı yaşandı. Birbirinden iddialı yarışmacıların bir arada olduğu potada elenen isim herkesi şaşırttı. İşte habere ilişkin o detaylar...

21.03.2022-09:22 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-09:22)

Ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor, bu sene All Star kadrosuyla TV8 ekranlarında yerini aldı. Geçtiğimiz yıllarda yarışmada yüksek performans gösteren isimlerin tekrar bir arada olduğu All Star'da, bu sene nefes kesen mücadelelerin yaşanmasına neden oluyor. Hem oyun parkurlarının hem de ada yaşantısının oldukça zor geçtiği Survivor'da, tansiyon da bir an olsun düşmüyor. Birleşme partisinden önce hızlandırılan elemelerden dolayı yarışmacılar da adaya birer birer veda ediyor. Dün gece de eleme adayları arasında birbirinden iddialı yarışmacılar vardı. Mert, Barış, Evrim ve Atakan'ın eleme potasında olduğu gecede adeta nefesler tutuldu. 

Mert: Benden daha fazla kalmaması gereken kişiler vardı

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma formatları arasında yer alan Survivor'da dün gece eleme heyecanı yaşandı. Ada konseyinde bir araya gelen yarışmacılardan eleme adayı olan Mert, Barış, Evrim ve Atakan'ın da heyecanı oldukça yüksekti. Yapılan sms oylaması sonucunu söylemek için hazır bekleyen Acun Ilıcalı'nın açıklama yapacağı sırada ise nefesler tutuldu. Ilıcalı adaya veda eden ismin Mert Öcal olduğunu söylediğinde ise kimi yarışmacılar mutlu olurken kimi yarışmacılar da büyük üzüntü yaşandı. İsminin açıklandığı sırada Nisa'nın kendisine güldüğünü gören Mert ise; ''Niye gülüyorsun? Bence hoşuna gitti'' ifadelerini kullandı. Açıklamalarına devam eden Mert; ''Benden daha fazla kalmaması gereken kişiler vardı, o beni rahatsız etti. Onların Survivor hayali benim hayallerimden daha küçüktü'' şeklinde konuştu. Mert'in elendiğini duyan Sude ise gözyaşlarına hakim olamadı. Acun Ilıcalı ise elenen yarışmacıyla ilgili; ''Özel hayatta görüştüğüm, sohbetinden hoşlandığım bir yarışmacısın. Survivor'da sıralı gitme olmuyor. Özel hayatta yine görüşmeye devam edeceğiz. Bu sene müthiş yarışmacılar var. Sen çok iyi performanslar sergiledin ve iyi bir yarışmacı olarak ayrılıyorsun'' dedi. 

Survivor All Star kim elendi?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal