Survivor Allstar Birleşme Partisi katılım başvurusu nasıl yapılır? TV8 Dominik birleşme partisi başvuru şartları

Televizyon kanallarının beğenilen kanalı Tv8'in en çok izlenilen yarışması Survivor' da Ramazan Bayramı'na özel misafir yarışmacılar katılarak Dominik'te yer alacaklar. Bu haberi duyan Survivor hayranları yarışmaya nasıl katılacaklarını merak etmektedirler. Haberimizde Tv8 Survivor misafir yarışmaya katılımın nasıl olacağını anlattık. İşte ayrıntılar.

19.03.2022-18:09 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-18:10) Survivor Allstar Birleşme Partisi katılım başvurusu nasıl yapılır? TV8 Dominik birleşme partisi başvuru şartları

Tv8 kanalının sevilen yarışması Survivor 'da Ramazan Bayramına özel misafir yarışmacılar katılacaklar. Bu haberin duyumundan sonra birçok kişi Survivor misafir yarışmacı olmak için nasıl başvuru yapılır? sorusunu merak etmekte ve cevap aramaktadırlar. Türkiye'nin en çok izlenilen yarışması Survivor Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan sunmaktadır. 

Survıvor birleşme partisi

Ramazan Bayramı'nda Survivor yarışmasına katılmak isteyen 30 misafir yarışmacı alınmaktadır. Kappa kampanyasına katılanlar arasından çekiliş ile belirlenecek olan misafir yarışmacılar 2-8 Mayıs 2022 tarihlerinde Dominik'te Survivor heyecanını birebir yaşayacaklar. 

Kappa markasının 2022 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarında tek seferde 500 TL alışveriş yapanlar bu çekilişe girmeye hak kazanarak Survıvor'da misafir yarışmacı olma şansını yakalayacaklardır.

Survivor birleşme partisinin detaylarını katılım belirlendikten sonra haberimizde yer vereceğiz. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal