Survivor Allstar birleşme partisi ne zaman yapılacak? 2022 Survivor birleşme partisinde kimler, hangi ünlüler olacak? Birleşme partisi tarihi

Survivor 2022 heyecanı devam ediyor. İzleyicileri ekrana kilitleyen ve kıyasıya rekabetin yaşandığı Survivor 2022’de birleşme partisi için meraklı bekleyiş başladı. İzleyiciler Survivor All Star birleşme partisine kimler katılacak? Birleşme partisi ne zaman? Gibi sorulara yanıt arıyor.

19.03.2022-16:59 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-17:00) Survivor Allstar birleşme partisi ne zaman yapılacak? 2022 Survivor birleşme partisinde kimler, hangi ünlüler olacak? Birleşme partisi tarihi

Acun IlıcalıSurvivor yarışmasında adrenalin hiç bitmiyor. Survivor 2022 All Star birleşme partisine az bir zaman kala izleyiciler, birleşme partisinde kimlerin olacağını merak etmeye başladı. Birleşme partisinin tarihi de araştırılmaya başlandı. Survivor 2022 All Star birleşme partisi ne zaman? Birleşme partisine kimler katılacak? Gibi sorular sıkça araştırılan ve yanıt aranan sorular olarak gündemde yer alıyor.

Survivor izleyicilerinin birleşme partisi için merakla beklediği açıklama Acun Ilıcalı’dan geldi. Acun Ilıcalı konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada, Survivor All Star birleşme partisinin Mart ayının sonuna doğru yapılacağını belirtti.

Acun Ilıcalı’nın açıklaması sonrası izleyiciler, birbirinden ünlü isimlerin boy göstereceği birleşme partisi için gün saymaya başladı. Survivor’da yapılacak olan hızlı eleme sürecinin ardından birleşme partisi, Mart ayının son haftası düzenlenecek.


Açıklama yapan Acun Ilıcalı, yarışmada eleme sürecinin başlayacağını belirtti. Haftada 2 elemenin yapılacağı yarışmada, 3 hafta içinde 6 kişi adaya veda edecek.

22 yarışmacının katılacağı Survivor 2022 All Star birleşme partisine, 11 kişi Ünlülerin takımından, 11 kişi de Gönüllülerin takımından katılım gösterecek. Yarışma eleme sürecine girerken, 3 hafta içinde 6 yarışmacı adaya veda edecek. Elenen yarışmacıların ardından geriye 22 yarışmacı kalacak. Mart’ın son haftası yapılması planlanan birleşme partisi için net bir tarih verilmedi. Ancak partinin 26 -27 Mart 2022 Cumartesi-Pazar günlerinde yapılacağı tahmin ediliyor.

Survivor 2022 Ünlüler Takımı;

Çağan Atakan Arslan

Adem Kılıçcı

Nagihan Karadere

Aycan Yanaç

Barış Murat Yağcı

Merve Aydın

Batuhan Karacakaya

Sema Aydemir

Furkan Kızılay

Elif Yıldırım Gören

Sercan Yıldırım

Mert Öcal

Birsen Bekgöz

Parviz Abdullayev

Ayşıl Özaslan

Survivor 2022 Gönüllüler Takımı

Gökhan Keser

Ogeday Girişken

Evrim Keklik

Seda Ocak

Yasin Obuz

Anıl Berk Baki

Berkan Karabulut

Sude Burcu

Bena Keklikler

Sadık Ardahan Uzkanbaş

Nisa Bölükbaşı

Hikmet Tuğsuz

Yağmur Banda

Yunus Emre Özden

Gizem Kerimoğlu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal