Neslihan Atagül Gecenin Ucunda dizisi kadrosunda

Bir buçuk yıldır setlerde ve ekranlarda göremediğimiz güzel ve başarılı kadın oyuncu Neslihan Atagül, yeni dizisinde eşi Kadir Doğulu'yla beraber çalışmaya hazırlanıyor.

19.03.2022-16:35 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-16:44) Neslihan Atagül Gecenin Ucunda dizisi kadrosunda

Bir buçuk yıldır setlerde ve ekranlarda göremediğimiz güzel ve başarılı kadın oyuncu Neslihan Atagül, yeni dizisinde eşi Kadir Doğulu'yla beraber çalışmaya hazırlanıyor. 36 bölüm ''Sefirin Kızı'' adlı dizide Nare Çelebi karakterini canlandıran güzel oyuncu, geçirdiği bağırsak sendromu rahatsızlığı sebebiyle diziyi yarıda bırakmak zorunda kalmıştı. 1.5 yıl aradan sonra tekrar başrol ile ekranlara dönecek olan Atagül, eşiyle beraber kurup yönettikleri yapım şirketi ''Alim Yapı'' ile ortak bir iş sürdürecekler. 

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Aynı Yapımda

İlk Kez Karı Kocayı Ortak Bir İşte Görmüş Olacağız!

Önemli bir Türk yazarı olan Peride Celal Yönsel'in kaleme aldığı ve ''Yazdığım en güzel aşk romanı'' diye dile getirdiği ''Gecenin Ucunda'' isimli kitabı diziye uyarlanacak. Bu yapımda Atagül, 'Macide' isimli karakteri canlandırıyor olacak. Dizinin 60'lı yılların izini barındıracağı düşünülüyor. Cast çalışmaları, mekan arayışları ve çekimler başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal