İkinci kez anne olacağının müjdesini duyuran güzel şarkıcı Merve Özbey bebeğinin cinsiyetini ve ismini duyurdu

Ünlü şarkıcı Merve Özbey hamile olduğunu açıkladıktan sonra şimdi de bebeğinin cinsiyetini açıkladı. İşte habere ilişkin o detaylar...

19.03.2022-15:44 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-15:44)

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla pop müziğin en önemli ve en güçlü sesleri arasında yerini alan ünlü şarkıcı Merve Özbey'den geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti. 2020 yılında iş insanı Kenan Koçak'la hayatını birleştiren güzel şarkıcı, bu mutlu beraberliğinde güzel bir haber alarak hamile olduğunu öğrenmişti. Geçtiğimiz yıl kızı Elif'i kucağına alarak ilk defa anne ve baba olmanın heyecanını yaşayan çift, birkaç gün önce ikinci güzel haberi de yakın dostlarına ve sevenlerine duyurdu. Özbey sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ikinci kez hamile olduğunu dile getirdi. Eşi ve minik kızıyla paylaştığı fotoğrafın altına; ''Siz bu fotoğrafa bakınca yüzleri gülen üç kişi görüyorsunuz ya öyle değil… Görünmeyeni de bilin isterim… Sırtımı sevgisine dayadığım, elini hep omzumda hissettiğim yoldaşımla kurduğumuz yuvamız yeniden şenleniyor. Ömrümüze ömür katan Elif’ime kardeş geliyor… Ailemiz büyüyor. Şimdi bıraksanız sabaha kadar anlatırım yaşadığım heyecanı. Ama biliyorum ki ne desem eksik kalacak. “Anneler olmasa kim kimi severdi” diyen Gülten Akın’dan yardım alarak sevgimi ve sevincimi paylaşmak istedim. Kalbinden doğuran, yalnızca insana değil kediye, köpeğe, kuşlara yuva olmayı bilen tüm güzel yüreklerin varlığına şükrederek, sevgiyi yücelterek çoğalmamız umuduyla. Bin şükür'' notunu düşmüştü. 

İkinci bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğu öğrenildi

Güzel şarkıcının duyurduğu bu müjdeli haber sonrasında bebeğin cinsiyeti de merak edilmeye başlandı. 33 yaşındaki Özbey'in ilk bebeği Elif Özüm'den sonra ikinci çocuğunun erkek olacağı öğrenildi. Kızına hamileyken baba acısı yaşayan ve babasının torununa koymak istediği ismin Elif olduğu öğrenilmişti. Özbey'in eşi Kenan Koçak yaptığı açıklamada; ''Çok sevdiğimiz isimlerden biriydi. Eşimin rahmetli babası, kızımızın adının 'Elif' olmasını istemişti. Bunu da göz önünde bulundurarak Elif Özüm koyduk. Mutluyuz'' şeklinde konuşmuştu. Şimdilerde erkek çocuk bekleyen Özbey'in de bebeğine babasının ismi olan ''Ahmet'' vereceği iddia edildi. 

Merve Özbey'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal