Çocuklar Duymasın'ın unutulmaz karakterlerinden Süleyman Yağcı çarpıcı açıklamalarda bulundu: Kadınlar tayt giymesin

Ünlü oyuncu Süleyman Yağcı'nın katıldığı programda kadınların giydiği tayta yönelik söylemleri tepki çekti. İşte habere ilişkin o detaylar...

23.03.2022-09:50 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-09:50) Çocuklar Duymasın'ın unutulmaz karakterlerinden Süleyman Yağcı çarpıcı açıklamalarda bulundu: Kadınlar tayt giymesin

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı fıs fıs İsmail karakteriyle hafızalara kazınan Süleyman Yağcı, Esra Sönmezer'in programına konuk olarak gitti. Hem oyunculuk yaptığı dönemden hem de özel hayatından bahseden ünlü oyuncunun sözleri ise tepki çekti. Yağcı iki işi yapmanın zor olmadığını dile getirerek; ''Zor olmadı. Çünkü arkadaşlarımın çok yardımı oldu. 20 sene oyunculuk ile ambulans şoförlüğünü bir arada götürdüm. Emekli de oldum. 5 bin lira emekli maaşı alıyorum" diye yanıt verdi. Çocuklar Duymasın dizisinde uzun yıllar oynamasına rağmen düşünüldüğü gibi çok para kazanmadığını ifade eden Yağcı, "Çok para kazanamadım. Masraflar, yiyecekler, arabamızı aldık. Para için zaten yapmadım. Lüks hastası bir insan değilim. Benim için önemli olan sağlık'' ifadelerini kullandı. 

Yağcı: Giyimini biraz doğru yapacaksın 

Yağcı ile Sönmezer arasında ise bir tayt giyme tartışması yaşandı. Programa bağlanan bir kadının eşinin tayt giymesine karıştığını söylemesinin ardından Yağcı; ''Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Her şeyin bir kuralı vardır. Aşka, sevgiye, giyinmeye karşı değilim. Demokrat bir adamım. Yeryüzünde en çekici canlı kadındır. Günümüzde öyle insanlar var ki 40-50 yaşına gelmiş bir kadın eli tutmamış. Televizyonu açıyor sizin gibi cilveli kadınlar çıkıyor. Sokağa, kafeye gidiyor cilveli kadınlar. Adamlar sapıtıyor. Giyimini biraz doğru yapacaksın'' şeklinde konuştu. Tepki çeken bu sözlerin ardından Esra Sönmezer; ''Yazın bikini, mayo giyiyoruz. Giymeyelim mi? Bakmayın. Siz mayo giyince biz bakıyor muyuz?'' diyerek konuyu kapattı. 

Süleyman Yağcı'dan tepki çeken sözler

Vatan Şaşmaz hakkındaki sözleri ise duygulandırdı

Çocuklar Duymasın dizisinin başarılı oyuncusu olan ve pek çok programın sunuculuğunu da üstlenen Vatan Şaşmaz'ın vefatı hakkında da konuşan Süleyman Yağcı; ''" Vatan çok sevimli, sempatik, kibar ve beyefendiliği elinden bırakmayan bir insandı. Ölmeden bir iki gün önce oturduk sohbet ettik. Ona söyle söyledim: 'Kardeşim hayat hep laylaylom ile geçmiyor. Hayatın gerçekleri var ve şu anda seninle konuşurken belki de ikimiz ya da birimiz ölebiliriz. Aldığımız nefesi dışarıya vereceğimizin garantisi yoktur. Ölüm bizlere giydiğimiz atlet kadar yakındır." Bana 'Doğru söylüyorsun Süleyman abi' dedi. İki gündür sonra da rahmetli oldu. Hayat sürprizlerle dolu. Çok üzüldük. Evladı yetim kaldı. İnsan bazen hata edebiliyor. Hatasını canıyla ödeyebiliyor. Hatasız da günü bitebiliyor'' ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal