Survivor All Star'a veda eden Mert Öcal'ın adada aşk yaşadığı sevgilisi Sude Burcu'yu öptüğü görüntüleri sosyal medyada olay oldu

Dün gece yaşanan eleme sonrası Mert ve Sude'nin vedası Survivor'a damga vurdu. İşte habere ilişkin o detaylar...

21.03.2022-15:02 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-16:52)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma formatları arasında yer alan Survivor All Star, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgiyle izlenen formatlar arasında yer alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların bir arada olduğu ve hem ada yaşantısında hem de oyun parkurunda tansiyonun oldukça yüksek olduğu yarışmada, dün gece eleme heyecanı yaşandı. Mert, Atakan, Barış ve Evrim'in eleme potasında olduğu gecede, bir kişi hem Survivor'a hem de hayallerine veda etti. Yapılan sms oylaması sonucunda adaya veda eden ismin ise, Survivor'da başından beri iddialı olan Mert Öcal olduğu belirtildi. İsmini duyduğunda büyük bir şaşkınlık yaşayan Mert ve adaya gittikleri andan itibaren yaşadıkları aşkın bir türlü gündemden düşmediği Sude Burcu ilişkisi yeniden konseyde gündeme geldi. 

Mert: Üzüldüğüm tek şey Sude’nin arkada kalması

Mert'in yarışmadan elendiğini duyan Nisa'nın bu habere güldüğünü gören Öcal; ''Niye gülüyorsun? Bence hoşuna gitti'' şeklinde bir tepki gösterdi. Öcal'ın yarışmadan eleneceği için büyük bir üzüntü yaşayan Sude Burcu ise gözyaşlarına hakim olamadı. Sevgilisinin ağladığını gören ünlü yarışmacı ise Sude'ye veda ederken; ''Çok güçlü bir pota gerçekten. Ben beklemiyordum açıkçası. Korktuğum başıma geldi. Üzüldüğüm tek bir şey var Sude'nin arkamda kalması'' açıklamasında bulundu. Bu açıklamaların ardından Sude'yi öpen Mert'in o görüntüleri ise sms oylamasının sonucunda kameralara yansıdı. Bu görüntüleri izleyen hayranlarının bazıları duygulanırken bazıları da ''midem kalktı'' şeklinde yorumlarda bulundu. Acun Ilıcalı ise Mert Öcal'ın yarışmadan ayrılmasına ilişkin; ''Özel hayatta görüştüğüm, sohbetinden hoşlandığım bir yarışmacısın. Survivor'da sıralı gitme olmuyor. Özel hayatta yine görüşmeye devam edeceğiz. Bu sene müthiş yarışmacılar var. Sen çok iyi performanslar sergiledin ve iyi bir yarışmacı olarak ayrılıyorsun'' dedi. 

Survivor Mert Sude'yi öptü

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal