Baba dizisi İlhan diziden çıkıyor mu, diziyi bırakıyor mu? Hakan Kurtaş diziden neden ayrılıyor?

Her hafta Salı akşamları izleyicilerle buluşan Baba dizisinde sular durulmuyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerin heyecanlanmasına neden oldu. Dizide dikkat çeken karakterlerden olan İlhan’ın, fragmanda inşaattan itildiğini gören izleyiciler, Baba dizisi İlhan ölüyor mu? Hakan Kurtaş diziden çıkıyor mu? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

05.04.2022-16:04 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-17:00) Baba dizisi İlhan diziden çıkıyor mu, diziyi bırakıyor mu? Hakan Kurtaş diziden neden ayrılıyor?

Her hafta Salı akşamları, yeni bölümleriyle ekrana gelen Baba dizisi gündemden düşmüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerin ilgisini çekti. Fragmanda dizinin en dikkat çeken karakterlerinden biri olan İlhan’ın inşaattan düştüğü görüldü. Fragmanın ardından izleyicilerin aklına İlhan ölüyor mu? Sorusu geldi. Baba dizisinde İlhan karakterine can veren Hakan Kurtaş’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu.

Baba dizisi yeni bölümüyle izleyicileri ekranlara kilitleyecek. Dizinin fragmanında İlhan’ın Servet tarafından inşaattan atıldığı görüldü. Bunun ardından izleyiciler İlhan karakterinin ölüp ölmeyeceğini merak etmeye başladı. İlhan karakterinin ve karaktere can veren Hakan Kurtaş’ın dizideki akıbeti tartışma konusu oldu. İlhan’ın hayatta kalıp kalmayacağı ise yeni bölümde belli olacak

İlhan karakteri

Baba dizisi 8. Bölümüyle ekranlara gelecek. Büşra ile aralarında yaşananları ailelerin duymasıyla birlikte, İlhan ile Servet bir araya geliyor. Servet buluştuğu İlhan’ı inşaattan aşağı itiyor. Hareketsiz bir şekilde yerde yatan İlhan’ın durumu ise merak konusu. İlhan’ın yaşayıp yaşamayacağı ve diğer tüm gelişmeler yeni bölümde cevap bulacak.

Hakan Kurtaş kimdir?

Hakan Kurtaş 7 Eylül 1988 tarihinde İzmir’de doğdu. Hakan Kurtaş, resim öğretmeni bir anne ve çocuk doktoru bir babanın oğludur. Kurtak, kendisinden küçük 2 erken kardeşe sahiptir. Lise öğrenimini Bursa Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Kurtaş, üniversite eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. Üniversite eğitiminden önce profesyonel kulüplerde basketbol oynayan Kurtaş’ın karikatüre ve müziğe de ilgisi vardır. Hakan Kurtaş’ın Leman ve Uykusuz gibi ünlü karikatür ve mizah dergilerinde karikatür çizimleri yayınlanmıştır. Başarılı isim şimdilerde Baba isimli dizide İlhan karakterine can vermektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal