Baba Dizisi Büşra ile İlhan evlenecek mi?

Salı günlerinin vazgeçilmez ve sevilen dizisi ''Baba'' dün akşam 7. bölümü ile ekranlara gelmişti. Dizide oynayan Büşra karakteri ve İlhan karakteri arasında yakınlaşma olmuştu. Seyirciler ve diziyi takip edenler, dizideki bu iki karakterin evlenip evlenmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki yeni bölümde neler olacak? Evlilik sahnesi görecek miyiz? İşte detaylar...

30.03.2022-16:45 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-16:45) Baba Dizisi Büşra ile İlhan evlenecek mi?

Sert, kuralcı ve otoriter bir baba olan Emin Saruhanlı'nın kızı Büşra Saruhanlı evlidir. Fakat kocası tarafından gördüğü şiddet ve sevgisizlik nedeniyle ayrılmak istemektedir. Büşra'nın abisi Kadir kardeşini korumak için çabalarken babaları Emin Bey ise Büşra'nın kocasından ayrılmasına müsaade etmez ve evliliğe devam etmesini sert bir şekilde ister. Bu olayların içinde nefes almaya ve çözüm aramaya başlayan Büşra, İlhan ile tanışır ve aralarındaki enerjiyi hissederler. Fakat İlhan karakteri, Saruhanlı ailesinin baş düşmanıdır ve ailedeki her bireyi ayrı ayrı vurmaya çalışır. Dün yayınlanan 7. bölümde Büşra sahile hava almak için indiğinde İlhan ile karşılaşır. İlhan ve Büşra sahilde otururken aralarındaki yakınlaşma artar ve öpüşürler. Böylelikle bu ikili sevgili olmuşlardır. Büşra ve İlhan evlenecek mi sorusuna, gelecek fragmanlarda yanıt bulacağımızı umuyoruz.

Baba Dizisi

Büşra karakterini canlandıran Özge Yağız sevgilisiyle olan tüm fotoğraflarını kaldırdı!

Gerçek hayatta kendisi gibi oyuncu meslektaşı Gökberk Demirci ile ilişki yaşayan Özge Yağız, Instagram hesabındaki beraber oldukları tüm fotoğrafları sildi. Bu olay akıllara, 'Özge Yağız dizideki yakınlaşma yüzünden mi sevgilisiyle yollarını ayırdı?' sorularını getiriyor. Bir diğer dedikodu ise, aynı dizide rol aldığı, abisi rolündeki Kadir (Tolga Sarıtaş) ile ilişki yaşadıkları yönünde.

Baba dizisinin konusu nedir?

Saruhanlı ailesi İzmir/Ödemiş'te yaşayan, orta gelirli, kalabalık bir ailedir. Ailenin reisi Emin Saruhanlı fazlasıyla otoriter, sert, kuralcı bir babadır. Bir gün Saruhanlı ailesinin bir akrabasının geçirdiği uçak kazasıyla vefat etmesinin ardından Saruhanlı ailesine yüksek miktarda bir miras kalır. Gelen bu yüklü paranın ardından büyükşehire yani İstanbul'a taşınan Saruhanlı ailesini yeni zorluklar beklemektedir. Emin Saruhanlı, ailesini korumak ve kollamak için elinden geleni yapmaktadır.

Baba dizisinin oyuncu kadrosu:

Haluk Bilginer - Emin Saruhanlı (Baba)

Ayda Aksel - Fazilet Saruhanlı (Anne)

Tolga Sarıtaş - Kadir Saruhanlı 

Hakan Kurtaş - İlhan Karaçam

Özge Yağız - Büşra Kalkan Saruhanlı

Deniz Hamzaoğlu - Yaşar Saruhanlı

Taner Rumeli - Servet Saruhanlı

Damlasu İkizoğlu - Kübra Saruhanlı

Beril Pozam - Sevil Öztürk

Cem Uslu - Ceyhun Kömürcü

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal