Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman bitecek, finali ne zaman? Üç Kız Kardeş kaç bölüm sürecek? İşte dizisin yayın süresi

Geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Üç Kız Kardeş dizisinin ne kadar süreceği merak ediliyor. İclal Aydın'ın eserinden uyarlanarak yapılan dizinin kaç bölüm süreceği araştırılıyor. İşte detaylar...

05.04.2022-15:59 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-15:59) Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman bitecek, finali ne zaman? Üç Kız Kardeş kaç bölüm sürecek? İşte dizisin yayın süresi

Kısa süre önce Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başlayan Üç Kız Kardeş dizisinin kaç bölümden oluşacağı merak konusu oldu. Diziyi takip edenler dizinin ne zaman final yapacağını araştırmaya başladı. Biz de bu haberimizde sizlere Üç Kız Kardeş dizisinin kaç bölümden oluşacağından ve zaman final yapacağından bahsettik.

Üç Kız Kardeş dizisi kaç bölüm olacak?

Balıkesir'de çekilen ve İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi bir süre önce Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başladı. Salı günü yayınlanan ve reytinglerde önemli bir başarıya ulaşan dizinin kaç bölümden oluşacağı merak edilenler arasında yer aldı. Lakin dizinin kaç bölümden oluşacağı ya da ne zaman biteceği henüz belli değil. Tahminlerimize göre dizi bu reyting rekorları ile uzun bir süre ekranlarda kalacak gibi duruyor.

Üç Kız Kardeş finali

Üç Kız Kardeş dizisi 2. sezonda devam edecek mi?

Başrollerini İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Berker Güven’in yer aldığı ve İclal Aydın'ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi oldukça geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Hem oyuncu kadrosu ile hem de konusu ile beğeni toplayan dizi ikinci sezonda da yayınlanacak gibi duruyor.

Üç Kız Kardeş dizisi 2022-23 sezonunda olacak mı?

İlk bölümünden itibaren reyting sıralamalarında önemli bir başarıyı elde eden Üç Kız Kardeş dizisi konusu itibari ile ve oyuncuların rolleri nedeni ile oldukça beğeni topladı. Dolayısıyla dizisinin önümüzdeki sene de Kanal D ekranında yer alacağı düşünülüyor. 22 Şubat 2022 Salı günü yayınlanmaya başlayan Üç Kız Kardeş dizisi haftalardır reyting sıralamalarında üstlerde yer alıyor.

Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman final yapacak?

Bu sezon yayınlanmaya başlayan iddialı dizilerden biri olan Üç Kız Kardeş dizisi reytinglerdeki sırası ile başarısını gözler önüne seriyor. 22 Şubat Salı akşamı saat 20.00'de ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan dizi oldukça başarılı bir başlangıç yaparak izleyicilerin gönlüne taht kurduç Sosyal medyada da oldukça söz konusu olan bu dizinin final tarihine ilişkin yapımcıların ya da yetkililerin açıklaması olmadı. Dizinin reyting sıralamalarına baktığımızda uzun bir süre ekranda kalacağını söyleyebiliriz.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal