Mahkum dizisi yeni sezonda devam edecek mi? Mahkum sezon finali tarihi

Ekranların sevilen dizisi Mahkum reyting oranlarında da başarısını gösteriyor. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin 2. sezon onayını alıp almadığıysa merak ediliyor. Peki, Mahkum dizisi ne zaman sezon finali yapacak? Mahkum yeni sezonda devam edecek mi?

05.04.2022-15:56 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-15:56) Mahkum dizisi yeni sezonda devam edecek mi? Mahkum sezon finali tarihi

Sevilen dizi Mahkum şu sıralar senaryo konusunda sorunlar yaşıyor. Orijinal senaryonun bitişinin ardından bocalamaya başlayan dizi bu duruma rağmen reyting sıralamasındaki yerini koruyor. Peki, Mahkum dizisi yeni sezonda ekranlara gelecek mi? Mahkum 2. sezon onayını aldı mı?

Mahkum yeni sezonda ekrana gelecek mi?

Dizi yeni sezonda da seyirciyle buluşmaya devam edecek. Dizi bir sezonluk hikayeyle yolculuğuna başlamış olsa da alınan yüksek reyting oranlarıyla ikinci sezonda da ekrana gelme kararı aldı. Mf Yapım ve FOX TV arasında yapılan anlaşmanın ardından dizi ikinci sezon hazırlıklarını yapmaya başladı.

Dizi yeni sezona hem oyuncu kadrosunda hem de senaryosunda değişiklik yaparak başlayacak. Savcı Fırat Bulut çok önemli bir davayla karşılayacak ve ilk sezondaki gibi kötü bir durumla mücadele edecek.

 

Dizinin ikinci sezonu için şuan yalnızca başrol oyuncusu Onur Tuna'yla anlaşma sağlandı. Tuna haricindeki oyuncuların ikinci sezonda dizide olup olmayacakları kesin değil. Ancak bir diğer başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu'nun da büyük ihtimalle dizinin ikinci sezonunda yer alacağı düşünülüyor.

 Mahkum dizisi ne zaman sezon finali yapacak?

Dizinin sezon finali tarihi 2 Haziran 2022 olarak planlanmakta. Çekimlerine Mayıs ayında son verilecek dizinin 23. bölüm ile sezon finali yapması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal