Sevgilisi Çağlar Ökten'i dünyaca ünlü bir oyuncuya benzeten Seda Sayan takipçilerinin diline düşerek alay konusu oldu

Ünlü şarkıcı Seda Sayan evlenmek üzere olduğu sevgilisi Çağlar Ökten'i, dünyaca ünlü bir oyuncuya benzetince olay oldu. İşte habere ilişkin o detaylar...

05.04.2022-13:34 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-13:34)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra yaşadığı son zamanlarda yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Seda Sayan, çok konuşulan bazı açıklamaların daha altına imzasını attı. Kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi ile nikah masasına oturmak için gün sayan ünlü şarkıcı, 7 Mayıs'ta nikah masasına oturacağının müjdesini vermişti. Programında tanıştığı ve daha sonrasında aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Çağlar Ökten'den 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenme teklifi alan ünlü şarkıcı konuya ilişkin aşk dolu açıklama yapmayı da ihmal etmemişti. Sayan 2.sayfa isimli magazin programına bağlanarak; ''Temmuz'da düşünüyorduk ama öne aldık. Mayıs'ta nikah masasındayız. Tam tarihini şimdi vermeyeyim. Çağlar'ın araştırılmaya ihtiyacı yok. Çok temiz, düzgün biri. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Yurt dışında evleneceğiz, konsoloslukta. Bugüne kadar evlilik sözleşmesi yaptım ama Çağlar'la yapmama hiç gerek yok. Doğru zamana ve kadere çok inanan biriyim. Çağlar kendi bütçesinin üstüne çıkarak bana pırlanta yüzük almış. Kıyamam ona. Telli duvaklı gelinlik giymem. Sakin bir elbise giyer erimin peşinden giderim. Yaş farkına takılanlara söylüyorum biz takılmıyoruz onlar da takılmasın… Sevginin, aşkın yaşı rakamları olmaz. 'Akıl yaşta değil baştadır.' Benim karşımda saygı duyduğum bir erkek var. Başkalarının 70 sevgilisi vardır konuşulmaz sen gidersin 6 evlilik yaparsın konuşulur bunlar bizim umurumuzda değil'' diyerek haklarında çıkan iddiaları hem doğrulamış hem de düğün hakkında detayları bildirmişti. 

Seda Sayan sevgilisini Lucifer'a benzetti

Sayan: Benim kocam Lucifer’ım 

7 Mayıs'ta Prag'ta sade bir törenle nikah masasına oturacak ünlü şarkıcı Seda Sayan, genç sevgilisi Çağlar Ökten'i dünyaca ünlü bir oyuncuya benzetince sosyal medyada olay oldu. Netflix'in çok sevilen dizileri arasındda yer alan Lucifer'ın başrol oyuncularından Tom Ellis'i sevgili Ökten'e benzeten ünlü şarkıcı; ''Benim kocam ne İsmail YK ne de Burak Özçivit. O benim Lucifer'ım'' ifadeleri kullanınca ortalık karıştı. Bu paylaşım üzerine ünlü şarkıcının takipçileri Sayan'ı yorum üstüne yorum yağmuruna tutarak; ''Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş'' gibi ifadeler kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal