Seda Sayan yaptırdığı Deeplift'i ile gayet mutlu!

Deeplift yaptıran ünlü sunucu ve şarkıcı Seda Sayan işlem esnasında görüntüleri takipçileri ile paylaştı. Yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanan Seda Sayan güzellik merkezlerinden çıkmıyor. İşte detaylar...

03.04.2022-16:06 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-15:32) Seda Sayan yaptırdığı Deeplift'i ile gayet mutlu!

Sesi ve seslendirdiği şarkıların yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmeyen başarılı şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, son günlerde evlenmek için gün sayıyor. Herkesi şaşırtan bir kararla evlenmeye karar veren ve kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten'le nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü şarkıcı, yaşadığı aşkın yanı sıra yaptırdığı estetikler nedeniyle de sık sık magazin gündemine bomba gibi düşüyor. 7 Mayıs tarihinde Çağlar Ökten ile nikah masasına oturacak olan Sayan, nikahtan önce yeni estetik operasyonları yaptırmaya başladı. Geçtiğimiz yıllarda örümcek ağı ve Fransız askısı yöntemleriyle yüzünü gerdiren ve olduğundan daha genç bir görünüme sahip olmasını sağlayan ünlü şarkıcı, şimdi de deeplift yöntemiyle yüzünü ve gıdığını gerdirdi. Evlilik öncesinde yenilenmeyi hızlandıran ünlü şarkıcının o anları ise sosyal medyada olay oldu. 

Seda Sayan deeplift yaptırdı

Seda Sayan yüzünü ve gıdığını gerdirdi

Sabahın Sultanı Seda Sayan programı ile ekranlara geri dönen ünlü sunucu, programda müzisyenlik yapan Çağlar Ökten ile bir ilişki yaşadığını geçtiğimiz günlerde açıkladı. İkilinin 7 Mayıs tarihinde evleneceği duyuruldu. Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in nikahlarının Prag'ta yapılacağı öğrenilirken sunucu düğünden önce yeni estetik operasyonları geçirmeye başladı. Deeplift işlemi yapılırken görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Son zamanlarda estetik operasyonlarını hızlandıran ünlü şarkıcı Sayan'ın o görüntülerine ise hem destek hem de tepki yağdı. Sayan'ın yüzüyle bu kadar oynaması bazı takipçileri arasında eleştirilere neden oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal