Seda Sayan'dan genç sevgilisine büyük veto! Çağlar Ökten bir daha ünlü şarkıcının vokalistliğini yapmayacak

Mücevher fuarında görüntülenen ünlü şarkıcı Seda Sayan, sevgilisi ve özel hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte habere ilişkin o detaylar...

26.03.2022-07:42 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-17:56)

Son dönemlerde aşk hayatıyla gündemden düşmeyen başarılı şarkıcı Seda Sayan önceki gün mücevher fuarında görüntülendi. Mücevherlere olan tutkusuyla bilinen başarılı şarkıcı takılarını kendisinin aldığını belirterek; ''Takılarımı kendim alıyorum. Ben senelerin Seda'sıyım'' diyerek adeta gözdağı verdi. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenme teklifi aldığı ortaya çıkan Sayan'ın yüzüğü ise merak konusu olmuştu. Güzel şarkıcı yüzüğü hakkında bir açıklama yaparak; ''Ben mücevher kadınıyım. Kadınların mücevhere ulaşması ve alım gücü artık kolaylaştı. Takıya düşkünlüğüm başka bir şey. Çağlar evlilik teklifi yüzüğü olarak tam tur bir yüzük aldı. Onun dışında takılarımı kendim alıyorum. Ben senelerin Seda'sıyım. Bende olmayacak da böyle görkemli yüzükler kimde olacak?'' ifadelerini kullandı. 

Sayan: Çağlar tek başına sahneye çıkacak 

Yedinci kez nikah masasına oturmak için gün sayan güzel şarkıcı Seda Sayan, ilişkisi hakkında bomba açıklamalarda bulunmaya devam etti. 7 Mayıs'ta Prag'da evlenecek olan güzel şarkıcı, mücevher fuarında çıktığı gezintiden bahsederek; ''Tam nikaha doğru çok doğru bir adresteyim. Çağlar'ın işi kolaylaştı. Nikahımızı Prag Büyükelçimiz Egemen Bağış kıyacak. Şahitler hakkında detay vermek istemiyorum. Nikah sonrası bir yemek tertip etmeyi düşünüyoruz sadece. Gelinliğim sade ve abartısız olacak'' şeklinde konuştu. Açıklamalarına devam eden ünlü şarkıcı, vokalistliğini yapan sevgilisi Çağlar Ökten hakkında çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Sayan; ''Çağlar vokalistliğimi yapıyordu ama artık yapmayacak. Tek başına sahneye çıkacak'' diyerek artık sevgilisinin vokalistliğini yapmayacağının da altını çizdi. 

Seda Sayan'ın sevgilisi vokalistliğini yapmayacak

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal