Genç sevgilisiyle evlenmek için gün sayan Seda Sayan'ı Aşkım Kapışmak uyardı: Bu evliliği bir daha gözden geçirsin

Mayıs ayında Çağlar Ökten'le nikah masasına oturacak olan Seda Sayan'ı, Aşkım Kapışmak canlı yayında tavsiyeler verdi. İşte habere ilişkin o detaylar...

23.03.2022-17:10 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-17:16)

Yıllardır sürdürdüğü başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık magazin gündemine düşen Seda Sayan, son zamanlarda en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten'le aşk yaşadığını itiraf eden ve evlenme teklifi aldığını söyeleyen ünlü şarkıcı, birbirlerini çok sevdiğini her fırsatta söylemeye devam ediyor. Bir anda ortaya çıkan bu ilişkiden sonra hızla alınan evlilik kararı ise magazin gündemine bomba gibi düşerken, Sayan'ı Aşkım Kapışmak uyardı. 2.sayfa isimli magazin programına katılan ünlü isim, başarılı şarkıcıyı uyararak; ''Seda'yı çok severim. Ama bu evliliği bir daha gözden geçirmesinden yanayım. Acele etmemesinden yanayım. Çünkü bazı şeylerin tam oturması gerekiyor. Bazı duyguları bazı düşüncelerin... Bu kadar bir şeyi göstermeye çalışmak ölüyorum senin için, bitiyorum senin için, her zaman altında eksik bir şey aramak lazım'' şeklinde konuşarak müzisyenin bu ilişkiye karşı samimiyetini sorguladı. 

Kapışmak: Bazı şeylerin oturması gerekiyor 

Geçtiğimiz haftalarda canlı yayına bağlanarak ilişkisi hakkında konuşan Seda Sayan; ''Evlilik için Çağlar beni ikna etmedi, ben onu ikna ettim. Aramızda güzel bir enerji var. İkimizin de istediği buydu. Birbirimize çok güvendik, güven benim için çok önemli. Hiç beklemediğim bir anda yani Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi aldım. Çağlar'ın hamlesi beni hep şaşırttı hem de çok duygulandırdı. O yüzden de 'sonsuza dek evet' dedim. 14 Şubat'ta onu izlemeye gitmiştim. Gece bitince herkes gitti. Gecenin ilerleyen vaktinde Çağlar diz çöküp evlilik teklifi etti. O an ne dediğini hatırlamıyorum'' şeklinde konuşmuştu. 

Seda Sayan hakkında olay evlilik açıklaması

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal