Emanet 344. bölüm fragmanı yayında! Emanet 344. yeni bölümde neler olacak?

Emanet 344. bölüm fragmanı yine heyecanlı sahnelere neden oldu. Ekranların merakla izlenen Emanet dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Diziyi takip eden kullanıcılar Emanet 344. yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Kullanıcılar Emanet 344. bölüm fragmanı araması yaparak yeni bölüm fragmanını izlemeye çalışıyor. Emanet 344.bölüm fragmanı izleyebileceğiniz detaylar içeriğimiz de bulabilirsiniz.

23.03.2022-19:15 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-17:23) Emanet 344. bölüm fragmanı yayında! Emanet 344. yeni bölümde neler olacak?

Seher'i yaşadığı son olay çok etkilemiştir. Bunun sonucunda Yeğeni Yusuf'u yanına alarak kendine yeni bir hayat kurmaya hazırlanır. Seher yeni dünyasında mutlu olabilecek mi?

 Kanal7 ekranlarında her akşam izleyici karşısına çıkan Emanet dizisinin 344.bölüm fragmanı yayınlandı. Emanet 344. yeni bölümde neler olacak. 

Merak konusu olmaya devam ediyor Emanet her gün saat 20.00'da Kanal7 ekranlarında sevenlerini ağırlıyor. Emanet dizisinin344. bölüm son fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Emanet yeni fragman yayında

 Emanet son bölümde neler oldu? 

Seher her şeyden uzak yeni bir hayat kurmaya karar verir. Kurduğu bu yeni hayat, Seher'in karşısına yeni insanlar çıkarmaya başlamıştır. Bu sayede geçmişinde ki izlerden kurtulmaya çalışır.  Yaman'ın abisini korumak için söylediği yalan büyük sorunlara neden olur.  Yaman'ın bu yalanı, Seher'i kaybetmesine neden olur. Ölüm kalım savaşı veren Yaman'ın ilk işi, Seher ve Yusuf'u aramak olur. Ancak onlara ulaşmak o kadar da kolay değildir.

Seher, ardında ki tüm izleri kaybettirmiştir. Yusuf'la birlikte kurduğu hayatına alışmak için büyük mücadele vermektedir. Seher'in hiç düşünmediği bir anda karşısında Yaman çıkar. Bu karşılaşma ikisi için de zor olacaktır. Çünkü aralarındaki aşk ne kadar güçlüyse ayrılmalarına sebep olan yalan da o kadar büyüktür. Aradan geçen onca zamana rağmen Seher ve Yaman'ı neler bekliyor.

Emanet yeni fragmanı yayınlandı

Yaman'ı karşısında gören Seher'in tavrı ne olacak? 

 Hayatında mesleğinden başka hiç bir şey düşünmeyen Ali'nin tek amacı suçluları yakalamak ve  adalete teslim etmektir. Ekibiyle birlikte yürüttükleri bir operasyon da karşısına Duygu çıkar. Duygu'nun karakteri, sert kuralcı ve katıdır.  Duygu, bir o kadar da başarılı bir polistir. Duygunun zor karakter de olması Ali'yi oldukça zor bir durumun içine sokar. Duygu ile çalışmak zorunda kalan Ali, bu ortaklığın zor günleri beraberinde getirdiğinin farkındadır. Ali ve Duygu farklı bir maceraya sürüklenir. 

Duygu'nun Ali'nin hayatına girişi, işinden başka bir şey düşünmeyen Ali için yeni bir hikâyenin başlangıcı olacak mı?

 Dizinin 344. bölüm fragmanını izlemek isteyen kullanıcılar haberimizde bulunan videoyu izleyebilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal