Fox TV'nin hangi dizisi erken final yapacak? Fox TV ne yapacağını düşünüyor!

Fox TV ekranlarında yayınlanan birçok dizi erken final yapmıştı. Peki kanalda yayınlanan hangi dizi için tehlike devam ediyor? Hangi dizi final yapmayla karşı karşıya kaldı? Kanal bu durumda ne yapacak? Konu ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

03.04.2022-15:56 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-15:56) Fox TV'nin hangi dizisi erken final yapacak? Fox TV ne yapacağını düşünüyor!

FOX Tv'de yayınlanmaya başlayan 8 dizi erken final yapmıştı. Şu an başarılı olarak yola Yasak Elma devam ediyor. Yeni başlayan dizilerden de Mahkum, başarısıyla kanalın yüzünü güldürmüştü. Peki hangi dizi erken final yapmayla karşı karşıya? Final yapılma düşüncesinin sebebi ne? Konu ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Hangi dizi final yapacak

  Kanalda yayınlanan birçok dizi reyting kurbanı olarak final yapmak zorunda kalmıştı. Şu an Yasak Elma başarılarına devam ediyor. Aşk Mantık İntikam dizisi de 22 Nisan tarihinde final yapacağını duyurmuştu. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ise reyting kurbanı olmaya devam ediyor. Dizinin yükselişini sağlayabilmek amacıyla dizide senaryo değişikliği, oyuncu değişikliği gibi faktörlere yer verilmişti fakat görünen o ki kısa süreli olarak başarıyı sağlasa da genel anlamda dizinin reyting sayıları oldukça düşük. Dizi, hiçbir kategoride ilk 10'a giremedi. Dizinin final yapıp yapmayacağı konusunda henüz kesin bir açıklama yok fakat durumlar böyle giderse dizinin erken final yapabileceği konuşuluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal