Netflix Thermae Romae Novae anime dizi konusu ve oyuncuları

Japon yazar Mari Yamazaki’nin ünlü manga serisinden ekranlara getirilen Netflix yapımı Thermae Romae Novae anime dizisinin konusu ve oyuncuları dizi severlerin gündemini meşgul ediyor. İşte dizi hakkında merak edilenler...

02.04.2022-18:37 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-18:37) Netflix Thermae Romae Novae anime dizi konusu ve oyuncuları

Son zamanlarda popülerliğini iyiden iyiye arttıran anime tarzı diziler Netflix’in de dikkatini çekti. Anime dünyasının ünlü manga serilerinden birisi olan Mari Yamazaki’nin Thermae Romae Novae animesi artık Netflix ekranlarından da izlenebilecek. Klasik anime dizilerinde olduğu gibi fantastik varlıkların ve olayların yerine tarihi ve daha sade bir konuya sahip olan Thermae Romae Novae dizisinin konusu ve oyuncuları bir çok dizi severin gündemini meşgul ediyor.

Netflix Thermae Romae Novae dizisi konusu nedir?

Lucius Modestus adlı bir Roma soylusu, atalarından kalan miraslardan birisi olan moden banyolarda keyif sürmeyi seven bir gençtir. Fakat genç adam çevresindeki insanlar tarafından alay konusu olmuştur. Lucius ise bu eleştirilere kulak asmadan hayatına devam ederken aniden bir zaman tüneliyle karşı karşıya kalır. Tünelden günümüze gelen Lucius, günümüz dünyasındaki Spa kültürünü kendi zamanına döndüğünde uygulamaya başlayacaktır.

Netflix Thermae Romae Novae dizisi

Netflix Thermae Romae Novae dizisi oyuncuları kimlerdir?

Yönetmenliğini Tetsuya Tatamitani’nin yaptığı Thermae Romae Novae dizisi 11 bölümlük yayın hayatında konu bütünlüğü ve duygusal sahneleriyle dikkatleri üzerine çekti. IMDb’den 7,8 puan alan dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kenjirô Tsuda – Lucius Modestus

Takahiro Sakurai – Yoshida

Yoshimasa Hosoya – Ceionius

Junya Enoki – Markus

Satoshi Hino – Regulus

Asami Seto – Mari

Luis Bermudez – Attilanus

Shûichi Ikeda – Utagawa

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal