Şarkılar Bizi Söyler Grup Laçin kimdir? Grup Laçin üyeleri isimleri

TV ekranlarının sevilen eğlence programlarında biri olan 'Şarkılar Bizi Söyler'de bu haftanın konukları arasında yer alan Grup Laçin, izleyicilerin araştırdığı isimler arasında yer almaya başladı. Grup Laçin üyelerinin isimleri ile birlikte yaşları ve biyografileri haberimizin detaylarında sizler için derledik. İşte, Grup Laçin üyeleri isimleri..

02.04.2022-17:36 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-17:36) Şarkılar Bizi Söyler Grup Laçin kimdir? Grup Laçin üyeleri isimleri

90'lı yıllarda çıkardıkları "Bekar Gezelim" isimli şarkılarıyla müzik listelerinin üst sıralarında yer alan ve herkes tarafından sevilerek dinlenen şarkılarıyla tanınan Grup Laçin, TV ekranların en sevilen eğlence programlarından biri olan Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları olarak ekrana gelmeye hazırlanıyor. Programın tanıtım fragmanının yayınlanması sonrasında izleyiciler Grup Laçin'in üyelerinin isimlerini ve albümlerini araştırmaya başladı.

Şarkılar Bizi Söyler Grup Laçin kimdir?

Şarkılar Bizi Söyler Grup Laçin kimdir?

Grup Laçin, 1991 yılı içerisinde Ege Üniversitesi'ne bağlı Türk Müziği Konservatuvarı'nda eğitim gören 4 öğrencinin bir araya gelerek kurduğu gruptur. Müzik piyasasında yer almaya başladıklarından beri kendilerine özgü tınıları ile türkülerini deneysel bir arayışla yorumlamaktan vazgeçmeyen grup daha çok 90 lı yılların ortalarına doğru dikkat çekmeye başladı.

Müzik piyasasına girdikten sonra 1998 yılında Altın Kelebek'te aday gösterilen Grup Laçin, düzenlenen ödül töreninde "Türkiye'nin En İyi Grubu" ödülünü almaya hak kazandı. Daha sonra birçok uluslararası kültürel faaliyetlere katılan Grup Laçin, 1994 yılında çıkardıkları Türküden Sevgiye isimli albümleriyle de çok konuşuldu. 

Ardından 1996 yılında Doğaçlama Yürek isimli bir albüm çıkaran ve 1998 yılında da herkesin dilinden düşürmediği "Bekar Gezelim" şarkısını piyasa süren Grup Laçin 2000 yılında Sevdalım ismini verdikleri albümü ve 2002 yılında da Ayşelerin Ayşesi albümünü müzik piyasasına sürdü.

Grup Laçin üyeleri isimleri

2004 yılında kendi grubunun ismini verdikleri Laçin'i, 2007 yılında da Şinanari albümünü sevenleriyle buluşturan Grup Laçin, 13 yıl içerisinde toplam 7 albüme imza atmışlardır.

Grubu kurdukları andan itibaren kendilerine has yorumlarıyla herkesi kendilerine hayran bırakan Grup Laçin'in eğlenceli performansları dinleyicilerini oldukça fazla eğlendiriyor.

Grup Laçin üyeleri isimleri

Solist : Hakan Alkar

Bağlama vokal : Ali Abacı

Akordeon Vokal : Şerif Baldemir

Ritm Sazlar Vokal : Teoman Dalcı

Keyboard Vokal : Kıvanç Hakkı Haseki

Davul : Timur Ümüt

Bas gitar : Alaskar Abbasov

Klanet : Serkan Çağrı

Ritm saz : Levent Yazıcı 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal