Kara Tahta dizisi izlendi mi, devam eder mi? Kara Tahta dizisi reyting sonuçları

Kara Tahta isimli dizi geçtiğimiz günlerde ilk defa seyirciyle buluştu. Fragmanı ve kadrosuyla büyük beklenti uyandıran filmin izlenme oranları da merak konusu oldu. İlk bölümüyle ekranlara gelen Kara Tahta dizisi reyting rakamları ne? Dizi beğenildi mi? devam eder mi? gibi pek çok soruyu da beraberinde getirdi.

02.04.2022-14:07 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-15:50) Kara Tahta dizisi izlendi mi, devam eder mi? Kara Tahta dizisi reyting sonuçları

TRT 1 ekranlarında yeni bir dizi izleyicilerle buluştu. Aşk ve dram türündeki Kara Tahta isimli dizi, 30 Mart Çarşamba günü ilk bölümüyle ekranlara geldi. Fragmanı ve kadrosuyla, izleyicileri büyük beklenti içine sokan Kara Tahta dizisinin izlenme sonuçları da merak edilmeye başlandı. Büyük beklentilerle yayınlanan dizinin istenilen başarıyı elde edip edemediği sorusu gündeme geldi.

Başrollerinde Furkan Andıç ve Miray Daner’in yer aldığı dizi, lise yıllarında çevresi tarafından zorbalığa uğrayan ve yaşadığı bu sıkıntılar nedeniyle annesiyle birlikte o şehri terk eden bir gencin hayatını konu ediyor. Lisede uğradığı zorbalıklar nedeniyle hayatı kabusa dönen ve yıllar sonra, yaşadığı zorbalıklar nedeniyle terk ettiği şehre ve okula öğretmen olarak geri dönen Atlas öğretmenin yaşamı Kara Tahta dizisinde anlatılıyor. Dizinin başlangıcında Atlas öğretmen, zorbalıklar nedeniyle kaçtığı okula matematik öğretmeni olarak geri dönüyor ve olaylar böylece başlıyor.

Kara Tahta

Reyting yarışında geride kaldı!

Geçmişin ve şimdiki zamanın birbiriyle çarpıştırılarak izleyicilere sunulduğu dizi, fragmanıyla birlikte sektörde ve izleyicilerde büyük beklentilere neden oldu. Fakat dizi, ilk bölümüyle beklenen etkiyi yakalayamadı. Büyük bir hayal kırıklığına neden olan Kara Tahta dizisi, reyting sıralamasında ilk beşe bile giremedi. Üs Yapım tarafından Edirne’de çekilen dizi, beklentileri boşa çıkardı. İlk bölümü ile izleyicilerin ilgisini çekemeyen dizinin diğer bölümlerinde yapacağı reytingler merak konusu oldu. Total Grupta 14. Sırada yer alan dizi, A/B’de 6, 20+ABC’de ise 5. Sırada konumlandı. Çarşamba akşamları yayınlanan güçlü yapımların gölgesinde kalan ve istenilen başarıya ulaşamayan dizi devam edecek mi sorusu akıllara geldi. Edirne’de tarihi mekanlarında çekilen Kara Tahta dizide, Kuyubaşı Lisesi olarak anılan okulun da 165 yıllık bir geçmişe sahip olan Edine Lisesi olduğu belirtildi. Çekimlerinde Meriç köprüsünü de kullanan dizinin ilk bölümünde bazı sahneler de Sapanca Karatepe’de gerçekleştirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal