Kara Tahta dizisi hangi dönemi anlatıyor? Kara Tahta dizisindeki köprü nerede?

TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kara Tahta dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla tüm dikkatleri üzerine çekerken dizinin hangi dönemi anlattığı da büyük merak konusu oldu. Dizinin izleyiciler ayrıca Kara Tahta dizisindeki köprünün de nerede olduğunu araştırmaya başladı.

31.03.2022-00:25 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-00:25) Kara Tahta dizisi hangi dönemi anlatıyor? Kara Tahta dizisindeki köprü nerede?

Bir süredir merakla beklenilen Furkan Andı. ile Miray Daner'in başrollerini paylaştığı Kara Tahta dizisi, TRT 1 ekranlarından seyircilerle buluşturuldu. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan Kara Tahta dizisinin konusu da oldukça fazla dikkat çekti. 

Kara Tahta Dizisi hangi dönemi anlatıyor?

İlk bölümünün yayınlanmasıyla izleyicileri ekrana kilitleyen Kara Tahta dizisi bundan sonra her Çarşamba akşamı ekranlarda olması beklenirken dizinin hangi dönemi anlattığı da izleyiciler tarafında merak edildi. 

Kara Tahta dizisi hangi dönemi anlatıyor? 

Kara Tahta Dizisi hangi dönemi anlatıyor?

Kara Tahta dizisinin hangi dönemi anlattığı ile ilgili detaylarda ise edinilen bilgilere göre Erkan Birgören'in kaleme aldığı dizinin herhangi bir dönemden alıntı olmadığı öğrenildi. Dizinin tamamının senaryo ekibi tarafından hazırlandığı öğrenildi.

Kara Tahta dizisindeki köprü nerede?

Kara Tahta dizisindeki köprü nerede?

Ekranlarda yayınlanır yayınlanmaz konusuyla dikkat çeken Kara Tahta dizisinin bir sahnesinde kullanılan köprü de en çok araştırılan konu oldu. İstanbul haricinde bazı sahnelerin Edine’de çekilen dizide bazı sahnelerin yer aldığı köprünün Edine Meriç Köprüsü’nde yapıldığı ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal