Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor? Kara Tahta dizisi çekim yerleri

TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta için başlatılan geri sayımın sonuna gelindi. Bu akşam başlayacak olan dizinin çekim yerleri insanların gündemini meşgul ediyor. Peki Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor? İşte sorunun yanıtı...

30.03.2022-19:45 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-19:45) Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor? Kara Tahta dizisi çekim yerleri

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kara Tahta dizisi hakkında dizi severlerin merak ettiği pek çok konu bulunuyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dizi dünyasının fark yaratmaya aday dizilerinden birisi olan Kara Tahta dizisinin nerede çekildiği bir çok insanın gündemini yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Kara Tahta dizisinin hangi il ve ilçede çekildiğini öğrenmek isteyen dizi severler arama motorlarını meşgul etmeyi sürdürüyor.

Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor? 

Kara Tahta dizisi çekim yerleri

TRT 1’in yeni iddialı dizisi Kara Tahta’nın başrollerinde ünlü oyuncular Furkan Andıç ve Miray Daner bulunuyor. Bu ikilinin canlandıracağı Aslan ile Irmak karakterlerinin aşk hikayesini konu edinecek olan Kara Tahta dizisinin çekim adresleri merak ediliyor.

Reyting sıralamasında zirveyi hedefleyen Kara Tahta dizisinin çekimleri şu an için Sakarya ilçelerinden olan Sapanca’nın Kartepe Mahallesi ile Edine ili genelinde yapılıyor. Dizinin çekim yerlerinden birisi olan Kuyubaşı Lisesi, Türkiye tarihinin en eski liselerinden birisi olarak dikkat çekiyor. 165 yıllık bir geçmişi ulunan lisede dizinin en önemli sahneleri çekilecek.

ÜS Yapım’ın yapımcısı olduğu, yönetmenliğini ise Ender Mıhlar’ın yaptığı Kara Tahta dizisinin ilk bölümü bu akşam saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyenlerle buluşacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal