Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor? Kara Tahta dizisi uyarlama mı?

TRT ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kara Tahta dizisi, meraklıları tarafından heyecanla bekleniyor. Dizi hakkında bilgi sahibi olmak için de 'Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor?' 'Kara Tahta dizisi uyarlama mı?' sorularına yanıt aranıyor.

30.03.2022-18:16 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-18:16) Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor? Kara Tahta dizisi uyarlama mı?

Başrollerini Furkan Andıç ve Miray Daner'in paylaştığı Kara Tahta dizisi TRT1 ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Ender Mıhlar'ın yaptığı dizinin fragmanı kanalın ekranlarına yansıdıktan sonra dizinin nerede çekildiği büyük merak konusu oldu.

Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor?

Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor? 

Bir süredir başlaması heyecanla beklenen Kara Tahta dizisinin Edine'de çekildiği öğrenildi. Dizinin ilk çekimlerinin Sapanca Kartepe'de yapıldığı belirtilirken ekranlarda yayınlanan tanıtım filminde yer alan görüntülerde ise okul sahnelerinin Edine Lisesi'nde çekildiği aktarıldı. Dizide Kuyubaşı Lisesi olarak seyirciye gösterilen lisenin yaklaşık olarak 165 yıllık tarihe sahip okul olduğu da gelen bilgiler arasında.

Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor?

Sahnelerin bazı bölümlerinde Edine Meriç Köprüsü kullanılırken dizide Edine'nin farklı tarihi mekanlarının da kadraja aldığı görülüyor. 

Kara Tahta dizisi uyarlama mı?

Kara Tahta dizisi uyarlama mı?

30 Mart akşamı seyirciyle buluşacak olan Kara Tahta dizisi her çarşamba akşamı TRT1 ekranlarında yayınlanacak. Dikkat çekici bir konuya sahip olan dizinin sahnelerinin çekildiği yerler izleyicilere büyük merak uyandırırken dizinin uyarlama olup olmadığı da araştırılıyor.

Erkan Birgören'in senaryosunu kaleme aldığı Kara Tahta dizisinin herhangi bir diziden veya kitaptan uyarlama olarak çekilmediği biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal