TRT 1 Kara Tahta dizi konusu ve oyuncuları

TRT 1’in yeni dizilerinden birisi olacak olan Kara Tahta’nın konusu ve oyuncuları dizi severlerin gündeminin üst basamaklarında yer alıyor. Kara Tahta dizisi hakkında merak edilenler haberimizde...

17.03.2022-22:04 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-22:05) TRT 1 Kara Tahta dizi konusu ve oyuncuları

Dizi dünyasının en yeni dizilerinden olacak olan Kara Tahta dizisinin ilk tanıtım fragmanı an itibariyle yayınlandı. Yakında TRT 1 ekranlarında izleyenlerle buluşacak olan iddialı yapımın anlatacağı hikaye ve oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı bir çok dizi severin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Kara Tahta dizisinin konusu ve oyuncuları arama motorlarında sıklıkla araştırılıyor.

TRT 1 Kara Tahta dizisi konusu nedir?

Geçmişte yarım kalan bir aşk hikayesinin yeniden başlama ve tamamlanma hikayesini anlatacak olan Kara Tahta dizisinin tanıtım fragmanındaki ‘’Hem öldürecek kadar güçlü hem de hayat verecek kadar’’ sözleri dikkatleri çekmeyi başardı.

Kara Tahta dizi

TRT 1 Kara Tahta dizisi oyuncuları kimlerdir?

Başrollerinde Furkan Andıç ile Miray Daner’in yer alacağı Kara Tahta dizisinin oyuncu kadrosu ve hayat verdikleri karakterler şu şekilde:

Furkan Andıç - Atlas

Miray Daner - Irmak

Cengiz Bozkurt - Arif

Çiçek Dilligil - Sevgi

Onur Durmaz

Taylan Meydan - İskender

Nizam Namidar - Hikmet

TRT 1’in yeni iddialı dizisi Kara Tahta’nın ne zaman yayınlanacağı henüz netleşmedi. Bazı söylentilere göre Kara Tahta dizisi yayın hayatına Nisan ayı içerisinde başlayacak. Dizi hakkında son dakika gelişmeleri için bizi takipte kalmaya devam edin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal