Kara Tahta dizisi ne zaman başlayacak? Kara Tahta dizisi için geri sayım başladı

TRT 1'de yayınlanacak olan Kara Tahta dizisinin ilk bölümünün fragmanı seyirciler ile paylaşılmıştı. Birer dakikalık iki fragman ve 6 dakikalık bir tanıtım fragmanı yayınlanan dizi, seyirciler tarafından ilgi çekti. Heyecan dolu fragmanların yayınlanmasının ardından televizyon izleyicileri dizinin konusunu, ne zaman yayınlanacağını, oyuncu kadrosunu araştırmaya başladı. İşte TRT 1'in yeni gözdesi 'Kara Tahta' dizisi ile ilgili merak edilenler...

27.03.2022-15:39 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-15:39) Kara Tahta dizisi ne zaman başlayacak? Kara Tahta dizisi için geri sayım başladı

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli, Alparslan: Büyük Selçuklu, Masumlar Apartmanı, Gönül Dağı, Teşkilat, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı, Tozkoparan İskender, Seksenler dizilerini ekranlarda seyirciyle buluşturan TRT 1, şimdi yeni bir dizi daha eklemeye hazırlanıyor. Furkan Ardıç ve Miray Daner'in başrollerini yapacağı dizi her çarşamba TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Kara Tahta Dizisi TRT 1

Dizinin Konusu Nedir?

Furkan Ardıç'ın canlandırdığı Atlas karakteri küçüklüğünde çok fazla zorbalık görmüştür. Annesiyle beraber yaşadıkları şehiri terkedip başka yere taşınan Atlas karakteri, yıllar geçtikten sonra Matematik Öğretmeni olur ve çocukluğunun geçtiği köye atanır. Hem çocukluğuyla, hem geçmişiyle, hem büyük aşkıyla yüzleşmek zorunda kalan Atlas'ın ve onun büyük aşkı Irmak'ın (Miray Daner) hayatını konu alacak dizi çarşamba günleri ekranlarda seyirciyle bir araya gelecek. Dizinin ilk bölüm tarihi 30 Mart Çarşamba 20:00 olarak belirlendi.

Kara Tahta Dizisi Oyuncuları


Oyuncu Kadrosu Nedir?

Yönetmenliğini Ender Mıhlar'ın yaptığı ve senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı dizinin başrollerinde Miray Daner ve Furkan Andıç var. 

Furkan Andıç - Atlas

Miray Daner - Irmak

Cengiz Bozkurt - Arif Hoca

Kerem Arslanoğlu - Bekir

Yasemin Yazıcı - Esra

Selen Uçer - Münevver

Çiçek Dilligil - Sevgi

Mine Tüfekçioğlu - Ülfet

Nizam Namidar - Hikmet

Onur Durmaz - Cafer

Taylan Meydan - İskender

Eylül Uğan - Aylin

Furkan Andıç

Furkan Andıç Kimdir?

4 Nisan 1990'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlkokulu ve liseyi Ataşehir'de okuyan yakışıklı oyuncu, mezun olduktan sonra Ukrayna'ya taşınmıştır. Ukrayna Kiev Politeknik Üniversitesi'nde 1 yıl hazırlık okuyan ve dil eğitimi gören Furkan Andıç diğer sene ekonomi bölümünde eğitim görmeye başladı. Fakat daha sonra eğitim sisteminin belirlediği denklik şartı nedeniyle Türkiye'ye geri dönmek zorunda kaldı. Öncesinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümü okuduktan sonra 2011-2012 yılları arasında Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne yatay geçiş yapma kararı aldı. 2011 yılında Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Levent karakteri ile, 214 yılında Kaçak Gelinler dizisinde Selim İnan karakteri ile, 2015 yılında Kırgın Çiçekler dizisinde Gokhan karakteri ile, 2016 yılında da Tatlı İntikam dizisinde Sinan karakteri ile ekranlara çıkmıştır. Yakışıklı oyuncu birçok reklamda da yer almıştır.

Miray Daner

Miray Daner Kimdir? 

15 Ocak 1999'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Tam ismi Miray Naz Daner'dir. Ekranlarla 7 yaşındayken buluşmuş ve tanışmıştır. Papatyam dizisinde Gonca karakterini, Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen'in çocukluğunu, Medcezir dizisinde Beren Beylice karakterini, Vatanım Sensin dizisinde Hilal karakterini canlandırmıştır. Başrol olarak yer aldığı ilk yapım, Disney Channel Türkiye'de ekranlara gelen Zil Çalınca dizisi olmuştur. Miray Daner ayrıca oyuncu Aras Bulut İynemli ve Orçun İynemli'nin kuzenidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal