Kara Tahta dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlandı? Trt'nin yeni dizisi Kara Tahta hakkında bilgiler

TRT 1 ekranlarında yayınlanmak için gün sayan Kara Tahta dizisinin uyarla olduğu ile ilgili çıkan söylentiler sonrası konusu araştırılmaya başlandı. İzleyiciler, 'Kara Tahta dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlandı?' sorusuna yanıt ararken TRT'nin yeni dizisi Kara Tahta hakkında bilgileri sizler için derledik.

27.03.2022-12:01 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-12:01) Kara Tahta dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlandı? Trt'nin yeni dizisi Kara Tahta hakkında bilgiler

Başrollerini Furkan Andıç, Miray Daner, Cengiz Bozkurt ve Kerem Arslanoğlu’nun paylaştığı Kara Tahta dizisi yeni sezondan TRT1 ekranlarıyla buluşturulacak. Dizinin tanıtım filmi yayınlandıktan sonra büyük ilgi çekerken dizinin uyarlama olduğu söylentileri de ortaya atıldı.

TRT'nin yeni dizisi Kara Tahta hakkında bilgiler

Geçmişte yarım kalan bir aşk hikayesiyle yüzleşmenin anlatılacağı Kara Tahta dizisinin konusu uyarlama söylentileri sonrası daha fazla araştırılmaya başlandı. Peki, gerçekte Kara Tahta dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlandı? 

TRT'nin yeni dizisi Kara Tahta hakkında bilgiler

TRT'nin yeni dizisi Kara Tahta hakkında bilgiler

Oyuncu kadrosunda Furkan Andıç, Miray Daner, Cengiz Bozkurt ve Kerem Arslanoğlu gibi isimlerin yer aldığı Karat Tahta dizinin tanıtım filmi TRT ekranlarından yayınlandı. Geçmişte yarım kalan bir aşkın yıllar sonra yüzleşmesini yaşayacak olan Atlas ile Irmak'ın hikayesini anlatacak olan dizinin tanıtım filmi izleyiciler arasında büyük heyecan yarattı. Kara Tahta dizinin hangi diziden uyarlandığı merak edilirken dizinin orjinali yabancı bir dizi olup olmadığı araştırılıyor.

TRT'nin yeni dizisi Kara Tahta hakkında bilgiler

İstanbul'da çekimleri devam eden ve Üs Yapım'ın imzasını taşıyan dizinin herhangi bir diziden uyarlanmadığı öğrenilirken gerçekte yaşanmış bir hikayenin senaryolaştırılarak ekrana uyarlandığı bildirildi.

TRT'nin yeni dizisi Kara Tahta hakkında bilgiler

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal