Kara Tahta dizisi kaç bölüm sürecek, ne zaman final yapacak?

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kara Tahta dizisinin ilk bölümü seyircilerle buluşturulduktan sonra reytinglerinin pek iç açıcı olmadığı söylendi. Bu haberi duyan izleyiciler ise 'Kara Tahta dizisi kaç bölüm sürecek, ne zaman final yapacak?' sorularına yanıt aramaya başladı.

01.04.2022-22:46 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-22:46) Kara Tahta dizisi kaç bölüm sürecek, ne zaman final yapacak?

Başrollerini Furkan Andıç ile Miray Daner'in paylaştığı Kara Tahta dizisi, TRT 1 ekranlarından yayın hayatına başlayan dizinin reytinglerinin çok iyi gitmediği öğrenildi. Büyük umutlarla başlatılan dizinin ilk bölümde sadece 2.88 reyting aldığı öğrenilirken bu izlenmenin tanıtım fragmanının izlenmesi oranından da az olduğu belirtildi.

Sosyal medya hesaplarında Kara Tahta dizisinin pek umduğunu bulamadığı ve kısa sürede biteceği yönünde ortaya atılan söylentiler sonrası dizinin izleyicileri Kara Tahta dizisinin kaç bölüm süreceğini ve ne zaman final yapacağını merak etmeye başladı. 

Kara Tahta dizisi kaç bölüm sürecek, ne zaman final yapacak?

Kara Tahta dizisi kaç bölüm sürecek, ne zaman final yapacak?

Üs Yapım imzalı Kara Tahta dizisinin TRT 1 yönetimiyle Hazirana ayına kadar aralarında bir sözleşme imzaladığı öğrenildi. Sezon sonuna kadar 10 bölüm olarak planlanmış dizinin erken final yapmasını imkansız olarak göründüğü söyleniyor. 

Bir sonraki sezona kadar yüksek reytingler alması beklenilen Kara Tahta dizisinde şayet bu durum gerçekleşirse 2. sezonunun planlanabileceği belirtiliyor. Şimdiye kadar oyuncuların 4 bölüm çektiklerini kalan 6 bölümün de çekimleri tamamlandıktan sonra dizinin ya finale gideceği yada ikinci sezon hazırlıklarına başlayacağı konuşuluyor.

Kara Tahta dizisi kaç bölüm sürecek, ne zaman final yapacak?

Kara Tahta dizisinin başlangıcında asıl amaç reytingler olarak görülmedi. İzleyicilerin dikkatini adanmış öğretmenlere çekmek isteyen dizi ekibi bundan dolayı da dizinin senaryosuna TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid SOBACI’nın da müdahale etmesine izin verdi. Asıl misyonu kar gütmek olmayan TRT'nin bu diziyle halkı bilgilendirmek istediği ifade ediliyor.

Karat Tahta dizisi, düşük reytingler alsa da yayın hayatına devam edeceği ve dizinin ya finali yada sezon finalinin 1 haziran 2022 de yayınlanacağı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal