Ünlü komedyen sevenlerini korkuttu: Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı!

Hasan Can Kaya'dan sevenlerini korkutan bir haber geldi. Ünlü komedyen apar topar hastaneye kaldırılarak acil ameliyata alındı.

20.04.2024-11:05 - (Son Güncelleme: 20.04.2024-17:31) Ünlü komedyen sevenlerini korkuttu: Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı!

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya hayranlarını korkuttu. Apar topar hastaneye kaldırılan Kaya acil ameliyata alındı. Komedyenin omzunda kırık olduğu tespit edildi. 

Yayın hayatına YouTube'da başlayan "Konuşanlar" programı ile meşhur olan Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı ile anlaşma sağlamasının ardından Exxen'e transfer olmuştu.

hasan can kaya ameliyat

Konuşanlar'ın izleyiciyle buluşan her yeni bölümü ile sosyal medyada gündem olmayı başaran ünlü komedyenden korkutan haber geldi. Hasan Can Kaya, dün sabah evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken omzunun üzerine düştü. Artan ağrıları üzerine hastaneye giden ünlü komedyenin omzunda kırıklar olduğu öğrenildi.

Operasyon başarılı geçti

Bunun üzerine hastane ekibi tarafından beş saat süren acil bir ameliyata alınan Hasan Can Kaya'nın operasyonu başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyi olduğu duyuruldu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal