Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Bomba Paniği Yaşandı!

Türkiye Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün açıklama yaptı. Üstün’ün yaptığı açıklamaya göre, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda AnadoluJet uçağına bomba ihbarı yapıldı.

24.08.2021-09:21 - (Son Güncelleme: 24.08.2021-09:21) Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Bomba Paniği Yaşandı!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan, Samsun’a gidecek olan TK-7238 sefer sayılı AnadoluJet uçağına, bomba ihbarı yapıldığı açıklandı. İhbar sonrası uçakta polisler tarafından bomba araması gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen aramadan sonra ihbarın asılsız olduğu belirtildi. Samsun seferini gerçekleştirecek olan AnadoluJet uçağı, 2 saatlik gecikmeyle havalanacağı açıklandı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün de konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak bilgi verdi. 

İHBARIN ASILSIZ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

AnadoluJet'in Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 19.35'de Samsun'a gitmek üzere havalanacak olan TK-7238 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi uçağına akşam saatlerinde bomba ihbarı yapıldığı belirtildi. Bu ihbarın ardından harekete geçen polis, uçakta ve bagajlarda arama yaptığı ifade edildi. 

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün yaptığı açıklamalarda şunları söyledi; “TK7238 sayılı Sabiha Gökçen Havalimanı -Samsun Çarşamba Havalimanı seferimiz için uçuş öncesinde bir bomba ihbarı yapılmıştır. Emniyet birimlerinin gerçekleştirdiği kontroller sonucu ihbarın asılsız olduğu anlaşılmıştır" diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal