Polaroid film konusu ve oyuncuları

Polaroid filminin merakla bekleyen sinema severler film hakkında bazı detayları araştırmaya başladı. Bizde sizler için Polaroid film konusu, yönetmeni, oyuncu kadrosu, IMDB puanı gibi merak edilen konular hakkında bilgiler sunacağız. İşte Polaroid filmine dair tüm detayları..

23.06.2022-00:34 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-00:34) Polaroid film konusu ve oyuncuları

Polaroid filmi vizyona girmesi merakla beklenen filmlerden bir tanesi. 16 Ekim 2020 tarihinde vizyonda gösterilmeye başlayan film seyirci tarafından da çok beğenilerek izlendi. Sinema severler tarafından çok güzel yorumlar alan film kısa zamanda gişede de iyi bir hasılat yaptı.

POLAROİD FİLM KONUSU

Polaroid film konusu nedir?

16 Ekim 2020 'de gösterilmeye başlayan Polaroid filmi gerilim, korku ve gizem türlerini bir araya getirmiştir. Filmin yönetmenliğini ise başarılı yönetmen Lars Klevberg üstlenmiştir. Film tam tamına 1 saat 26 dakika sürmekte ve izleyicisi tarafından da oldukça beğenilerek izlenmiştir.

Bird Fitcher lisede okuyan bir gençtir ve aynı zamanda da bir antika dükkanında çalışmaktadır. Çalıştığı dükkanda eski bir fotoğraf makinesi bulur ve bir gün arkadaşları ile birlikte bir partiye gider. Partiye giderken yanında da dükkanda çalışırken bulduğu antika fotoğraf makinasını alır. Herkes bu makine ile fotoğraflar çekmeye başlar ancak zaman ilerledikçe fotoğraf çekilen herkes birden ölmeye başlamaktadır. Bird, hem kendini hem de arkadaşlarını kurtarmak için bu laneti durdurmaya çalışacaktır.

POLAROİD OYUNCULARI

Polaroid film oyuncuları kimlerdir?

- Kathryn Prescott

- Tyler Young

- Samantha Logan

- Keenan Tracey

- Priscilla Quintana

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal