İkiz Tepeler – Ateşte Benimle Yürü film konusu ve oyuncuları

Film sever insanlar internet üzerinden merak ettikleri filmleri araştırmaya devam ediyor. Merak edilen filmlerden biri de İkiz Tepeler- Ateşte Benimle Yürü filmi oldu. Peki İkiz Tepeler- Ateşte Benimle Yürü filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

23.06.2022-00:31 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-00:31) İkiz Tepeler – Ateşte Benimle Yürü film konusu ve oyuncuları

Korku ve gizem türünde film izlemeyi seven insanların ilgisini çekecek olan İkiz Tepeler- Ateşte Benimle Yürü filmi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki İkiz Tepeler- Ateşte Benimle Yürü filminin konusu nedir? Filmin oyuncuları kimler? İkiz Tepeler-Ateşte Benimle Yürü filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İkiz Tepeler-Ateşte Benimle Yürü

İkiz Tepeler-Ateşte Benimle Yürü filmi korku, dram ve gizem türünde 16 Ekim 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Filmin süresi 2 saat 15 dakikadır ve film 1992 yapımıdır. Filmin yönetmenliğini David Lynch üstlenmiştir.

İkiz Tepeler-Ateşte Benimle Yürü filmi konusu

Film Twin Peaks dizisinin ön hikayesi olarak çekilmiştir. Film içinde Teresa Banks cinayetini araştırmakta olan FBI ajanı Chet Desmond'un araştırdığı cinayet ile ilgili bir ipucuna ulaşması ama bu ipucundan sonra ortadan kaybolması konu edilmektedir.

İkiz Tepeler-Ateşte Benimle Yürü filmi oyuncuları

Filmde Sheryl Lee, Ray Wise, Dana Ashbrook, Heather Graham ve Madchen Amick yer almaktadır. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal