İçeride film konusu ve oyuncuları

Film severler internet üzerinden merak ettikleri filmler ile ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. Merak edilen filmlerden birisi de İçeride filmi oldu. Peki İçeride filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

23.06.2022-00:27 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-00:27) İçeride film konusu ve oyuncuları

Gerilim tutkunu olan insanların severek izleyeceği İçeride filmi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki İçeride filminin konusu nedir? İçeride filminin oyuncuları kimler? İçeride filmi ile ilgili merak edilen tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İçeride filmi

İçeride filmi gerilim türünde 10 Kasım 2016 tarihinde yayınlanmıştır. Filmin yapımcılığı ve senaryosu Christina Hodson; yönetmenliği ise Farren Blackburn tarafından üstlenilmiştir. Film 1 saat 21 dakikadır. İçeride filminin IMDb puanı 4.8'dir.

İçeride Film Konusu ve Oyuncuları

İçeride filmi konusu

İçeride filmi Amerika'nın kırsal bölgesinde yaşayan boşanmış bir çocuk psikoloğunun kırsal bölgeye yerleşip sessiz sakin bir hayat sürme hayalleri kurması anlatılır. Buraya yerleşmesindeki en büyük amacı bir araba kazası sonucu beyninde hasar oluşan oğluna daha rahat bir hayat sunabilmektir. Ergenlik çağına gelen oğlunun tüm ihtiyaçlarını tek başına karşılamak zorunda kalır. Yerleştiği kırsal bölgede bir gün bir çocuk hastası gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Herkes kaybolan çocuğun öldüğüne inanmaktadır fakat kaybolan çocuk psikoloğunun onu bulmasını umut eder.

İçeride filmi oyuncuları

İçeride filminde Naomi Watts Mary Portman karakterini, Peter Outerbridge Richard Portman karakterini, Oliver Platt Dr. Bennet Wilson karakterini, Alex Braunstein Aaron Hart karakterini, Charlie Heaton Stephen Portman karakterini, Crystal Poidatz Lucy karakterini, David Cubitt Doug Hart karakterini, Crystal Balint Grace Mitchell karakterini, Jacob Tremblay Tom Patterson karakterini ve Clementine Poidatz Lucy karakterini canlandırmaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal