PAOK Cephesinden Provokasyon Devam Ediyor!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı rakibi PAOK, gelecek sezon formalarına İstanbul, Mülteci, Ayosofya, Pontus, Anadolu gibi tahrik edici kelimeler ekletti.

19.08.2020-16:29 - (Son Güncelleme: 19.08.2020-16:31) PAOK Cephesinden Provokasyon Devam Ediyor!

Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Beşiktaş, 25 Ağustos Salı günü ikinci ön eleme turu karşılaşmasında konuk olacağı PAOK ile mücadele edecek.

Son zamanlarda Yunanistan ile Türkiye arasında gerçekleşen gerginlik sebebiyle daha da önem kazanan maç öncesi Yunan kulübünden provoke edici bir hamle geldi.

PROVOKE EDİCİ KELİMELER YER ALIYOR

Gelecek sezon formalarını tanıtan PAOK Kulübü, ürünlerin iç bölümüne Hellenismos (Helenizm), Hagia Sophia (Ayasofya), Mülteci, Mikra Asia (Küçük Asya/Anadolu) Pontos (Pontus) ve Konstantinopolis (İstanbul) gibi tahrik edici kelimeler ekletti.

Bilindiği üzere geçtiğimiz zamanlarda takımdaki futbolculara bir mektup gönderen PAOK Başkanı Ivan Savvidis, 'Politika başka, futbol başka. Ancak Beşiktaş maçında şunu hatırlamalısınız; PAOK, tüm Yunanistan'ı temsil ediyor. Yaşadığımız günlerdeki gelişmeler de bu maçın önemini arttırıyor.' cümlelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal