Özcan Deniz'in Yeni Sevgilisi Kim?

Özcan Deniz'le aşk yaşadığı öğrenilen Samar Dadgar, kullanıcıların en çok arattığı isim oldu. Peki Özcan Deniz'in yeni sevgili Samar Dadgar kimdir?

02.02.2021-15:10 - (Son Güncelleme: 11.06.2021-16:34)

Eski eşi Feyza Aktan ile son zamanlarda gerilim yaşayan Özcan Deniz'in aşk yaşadığı iddia edildi. İkili tarafından açıklama yapılmazken internette ve sosyal medya da en çok konuşulan isim Samar Dadgar oldu.

Özellikle nereli olduğu merak edilen Dadgar'ın geçen yaz başından beri Özcan Deniz ile birlikte olduğu söylentiler arasında. Samar Dadgar kimdir? Samar Dadgar nereli? Samar Dadgar kaç yaşında?

GENÇ SEVGİLİSİNE AŞKINI İLAN ETTİ

Sevgilisinin fotoğrafının altına yorum yapan Özcan Deniz, 'Tam 'kaybettim' dendiği an bulunansın. Vicdansın, baharsın, denizsin, kumsalsın… Küçük kalbinle koca dünyaya kafa tutansın… İyi ki de 'inatsın', sabırsın. Onca 'yok'luğa sahipleri arasında nadide bir 'var'sın…' ifadelerini kullanarak aşkını ilan etmişti.


İLK KEZ KAMERALARA YAKALANDILAR!

Özcan Deniz, kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı Samar Dadgar'la ilk kez objektiflere yansıdı. Deniz, 26 yaşındaki İranlı moda tasarımcısı ile Fulya'daki bir galeride kameralara yakalandı. 26 yaşındaki İranlı modacının kameralardan hızlıca kaçması dikkat çekerken, oyuncudan da sorulara yanıt gelmedi.


SAMAR DADGAR KİMDİR?

Aslen İranlı olan Samar Dadgar, 26 yaşında bir moda tasarımcısıdır. Instagram'da 'samar.dadgar' kullanıcı adıyla bulunan genç modacının yaklaşık olarak 8 bin takipçi bulunuyor.

ÖZCAN DENİZ VE FEYZA AKTAN NEDEN BOŞANDI?

Özcan Deniz ve Feyza Aktan, iki yıl önce anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ancak Feyza Aktan, Özcan Deniz hakkında 'zincirleme şekilde kasten yaralama’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından dolayı şikayet etmişti.

Ayrıca Özcan Deniz'in abisi  Ercan Deniz hakkında da ‘konut dokunulmazlığının ihlali’, ‘zincirleme şekilde yaralama’, ‘tehdit’, ‘hakaret’ ve ‘devletin kurum ve organlarını aşağılama’ suçlarından şikayet ederken Özcan Deniz de karşılığında eski eşine 5 bin liralık haksız işgal tazminatı ile şimdilik 5 bin liralık aidat bedeli davası açmıştı.

Şiddet iddialarının sahibi Feyza Aktan sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamaları yapmıştı:

'Bugüne kadar hem yazılı hem de görsel medyada herhangi bir açıklamada bulunmadım. Elimden geldiği kadar da kaçtım hep böyle şeylerden. Ancak içinde bulunduğum durum, artık bana bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissettirdi.

Öncelikle karşı tarafın bana açmış olduğu bir velayet davası var. Bundan sebeptir ki her anne gibi evladımın benden alınmaması için vermiş olduğum bir hukuk mücadelesinin içerisindeyim. Lanse edildiği gibi kimsenin kariyeriyle bugüne kadar bir derdim olmadı. Bu saatten sonra da asla olamaz.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal