Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Barıştı mı?

2020'nin Mart ayında Atina'da görüntülenen ve gündeme bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya-Cem Yılmaz aşkı en çok konuşulan konulardan biri olmuştu. Ancak kısa süre sonra ayrılan çiftten yeni haberler geldi. Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz barıştı mı?

02.02.2021-12:59 - (Son Güncelleme: 02.02.2021-12:59) Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Barıştı mı?

Geçtiğimiz yıl, Yunanistan'da objektiflere yakalanan ve gündeme bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz, 2020'nin en çok konuşulan çifti olmuştu. Özellikle aralarında yaş farkından dolayı pek çok insan tarafından eleştirilmişlerdi. Ancak ikilinin birlikteliği kısa sürmüş ve çift ayrılmıştı.

Ekim ayında Cem Yılmaz'ın 'Ayrıldınız mı?' sorusuna 'evet' diye karşılık vermesiyle ortaya çıkan gerçek, sosyal medyanın gündemini uzun süre meşgul etmişti. Ancak son gelen haberler, ikilinin barıştığı yönünde söylentilere neden oldu.

Peki Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz barıştı mı? Serenay ve Cem Yılmaz sevgili mi? İşte detaylar...

CEM YILMAZ VE SERENAY SARIKAYA BARIŞTI MI?

Cem Yılmaz, yıl başı akşamı eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın Instagram hesabının takibinden çıkmıştı. Ancak Sarıkaya, eski sevgilisini takip etmeye devam ediyordu. Cem Yılmaz, daha önceden paylaştığı Serenay Sarıkaya ile olan fotoğrafını kaldırmamış ancak basında çıkan haberlerin ardından Sarıkaya'yı tekrar takip etmişti.

Bütün bu gelişmelerin ardından Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'ın paylaştığı fotoğrafı beğenince tekrar barıştıkları yönünde haberler çıktı. Etiler'de görülen Cem Yılmaz, muhabirlerin Serenay Sarıkaya ile barıştınız mı sorularına 'Yok barışmadık. Küsmedik ki barışalım' şeklinde cevap verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal