Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz Sorularını Yanıtsız Bıraktı

Etiler’de objektiflere takılan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile ilgili soruları duymazlıktan geldi. Aracının içinde görüntülenen Sarıkaya, soruları yine cevapsız bıraktı.

31.12.2020-15:54 - (Son Güncelleme: 31.12.2020-15:53) Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz Sorularını Yanıtsız Bıraktı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geride bıraktığımız gün Etiler'de kameralara yansıdı. Trafikte görüntülenen oyuncu, Cem Yılmaz ile ilgili soruları cevaplamadı.

Defne Samyeli ile yollarını ayırdıktan kısa bir süre sonra adı Serenay Sarıkaya ile aşk dedikodularına karşısan Cem Yılmaz, her fırsatta iddiaları yalanlamıştı. Ancak Serenay Sarıkaya ile Atina’da görüntülenen Yılmaz, aşkını daha fazla saklayamamıştı. Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz Atina’da görüntülenmelerini ardından ise objektif karşısında birlikte poz vermeye başlamıştı. Karantina günlerini birlikte geçiren ikili geçen aylarda ise ilişkilerini sonlandırmıştı.

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; 2020’nin en çok konuşulan çifti olan ikiliden Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Güzel oyuncu, eski sevgilisi Cem Yılmaz ile ilgili soruları duymazdan geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal